ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παίρνει φόρα για το όγδοο σερί!

Από  το «AEL FC Arena»  ξεκινάει η προσπάθεια του Ολυμπιακού για τον δεύτερο καθοριστικό γύρο με φόντο την κατάκτηση του όγδοου διαδοχικού τίτλου (19:30 – NS1).

Η ώρα της επανέναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων έφτασε για τον Ολυμπιακό!

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της πολύκροτης μεταγραφής του Κέβιν Μιραλάς, οι πρωταθλητές Ελλάδας ξεκινούν το γαϊτανάκι των επίσημων αναμετρήσεων τους για το 2018 από το «AEL FC Arena» κόντρα στη γηπεδούχο Λάρισα, προσβλέποντας σε καλό «ποδαρικό» στον δρόμο προς την κατάκτηση του όγδοου συνεχόμενου και 45ου πρωταθλήματος στην ιστορία τους (19:30 – NS1).

Σε μία χρονική συγκυρία που θέλει τους εκατομμύρια πιστούς του οπαδούς να βρίσκονται σε απόλυτη έκσταση με αφορμή την τεράστια επιστροφή του διεθνούς Βέλγου παικταρά, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να βγάλουν από το πρόγραμμά τους μία εξαιρετικά δύσκολη αποστολή σε μία έδρα, όπου παραδοσιακά γνωρίζουν σθεναρή αντίσταση . Σ’ ένα «εχθρικό» περιβάλλον…

Για τον Ολυμπιακό όμως τα δύσκολα είναι τρόπος ζωής. Συνιστούν αναγκαίο … κακό για μία ομάδα, που έχει μάθει χρόνια τώρα να πρωταγωνιστεί, να μεγαλουργεί, να γράφει ιστορία, θρυλικά ρεκόρ! Κόντρα σε όλους και σε όλα!

Έτσι κι απόψε, για τον Ολυμπιακό το πρώτο ματς του 2018 δεν έχει γυρισμό. Είναι το πρώτο από μία σειρά … τελικών που θα κληθούν να δώσουν οι μόνιμοι πρωταθλητές Ελλάδας.

Με τον νέο του προπονητή Όσκαρ Γκαρσία να βρίσκεται στις εξέδρες και με υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο τους Χρήστο Κόντη και Βασίλη Βούζα, ο Ολυμπιακός ορμάει στη Λάρισα με στόχο να πανηγυρίσει την έβδομη διαδοχική του νίκη σ’ ένα απίστευτο ντεμαράζ, που έχει ξεκινήσει. Με τερματικό σταθμό το όγδοο συνεχόμενο πρωτάθλημα και 45ο στη ιστορία του. Πρωτάθλημα που θα είναι και το πιο γλυκό!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button