Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πήρε φόρα και σκοράρει ο MVP Γκιγιέρμε!

Για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική βρήκε δίχτυα ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού και μάλιστα με το κεφάλι, φτάνοντας αισίως τα τέσσερα εφετινά του γκολ στη Super League

Ένα δείγμα των εκτελεστικών του ικανοτήτων παρουσιάζει στα τελευταία εφετινά παιχνίδια πρωταθλήματος ο Γκιγιέρμε Τόρες,

Ο Βραζιλιάνος άσος του Ολυμπιακού, ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι , με κύρια προτεραιότητα να οργανώσει το παιχνίδι των ερυθρόλευκων και να αποτελέσει έναν πολύ σημαντικό πυλώνα στην δημιουργία της πειραίκής ομάδας , αναδεικνύει πτυχές του εκτελεστικού του οίστρου αποδεικνύοντας ότι είναι ένα «πολυεργαλείο» στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Γκιγιέρμε κόντρα στην Ξάνθη σημείωσε δύο πολύ όμορφα τέρματα βάζοντας τον Θρύλο από πολύ νωρίς στη θέση του οδηγού , υπενθυμίζοντας ότι μπορεί να δώσει λύσεις και στον τομέα του σκοραρίσματος.

Ειδικά στην φάση του πρώτου τέρματος, έπειτα από τη συστημένη εκτέλεση κόρνερ του Κώστα Φορτούνη, πετάχτηκε και με κεφαλιά … δυναμίτη πέτυχε ένα … σεντερφορίσιο γκολ!

Γεγονός το οποίο έρχεται να υπενθυμίσει πόσο χρήσιμη μονάδα αποτελεί για τον Ολυμπιακό

Μετά από αυτή τη εξέλιξη, ο Γκιγιέρμε έφτασε τα τέσσερα γκολ, σκοράροντας για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική και μάλιστα τα τρία πρώτα του τέρματα τα πέτυχε με το κεφάλι, από … συστημένες ασίστ του Κώστα Φορτούνη!
Η αρχή έγινε στο νικηφόρο 2-1 επί του Ατρομήτου την 26η αγωνιστική όταν με κεφαλιά αξιοποίησε τη σέντρα του Φορτούνη στο 50’ ισοφαρίζοντας το σκορ.

Ακολούθησε το δεύτερο προσωπικό του γκολ την προηγούμενη Κυριακή στο εμφατικό 0-5 επί του Παναιτωλικού όταν στο 61’ με κεφαλιά αξιοποίησε την καταπληκτική σέντρα του Θεσσαλού αρχηγού των «ερυθρόλευκων» σημειώνοντας σε εκείνο το σημείο το 0-3.

Για να φτάσουμε στο αποψινό ματς, όπου ευτύχησε να σκοράρει δύο φορές μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, παίρνοντας πανάξια τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη

Σχετικά Άρθρα

Back to top button