ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πήρε τα εύσημα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έδωσε το παρών στην συνάντηση της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και για ακόμα μια φορά ξεχώρισαν στην συνάντηση που έγινε στην Βαρκελώνη.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τα εύσημα  με την παρουσία τους για ακόμη μία χρονιά ενώ αποτέλεσαν παράδειγμα προς τους υπόλοιπους συλλόγους για τους τρόπους επικοινωνίας και προβολής της διοργάνωσης, καθώς και για τον πρωτοποριακό τρόπο διαχείρισης των social media.

Στη συνάντηση μεταξύ των 12 ομάδων που κατέχουν τη Wild Card, μεταξύ των οποίων ήταν και  ο Ολυμπιακός, συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τη διοργάνωση του Champions League.

Εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (LEN) παρουσιάστηκαν στοιχεία σχετικά με την απήχηση που είχε σε διεθνές επίπεδο η διοργάνωση της περσινής σεζόν τα οποία καταδεικνύουν την αύξηση του ενδιαφέροντος των φιλάθλων για την υδατοσφαίριση και την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Παράλληλα συζητήθηκαν και τρόποι για την περαιτέρω ανάδειξη και προώθηση του Champions League. Ο Ολυμπιακός κατέθεσε τις προτάσεις του για να γίνει ακόμα πιο ελκυστική προς τους φιλάθλους η διοργάνωση του Champions League, προτάσεις που έτυχαν αποδοχής από το σύνολο των παρευρισκόμενων. Οι δυο νέες ομάδες που προστέθηκαν φέτος στο γκρουπ των κατόχων της Wild Card, είναι ο Ερυθρός Αστέρας και Μλάντοστ ενώ οι υπόλοιπες πέραν του Ολυμπιακού, είναι τα κορυφαία κλαμπ του ευρωπαϊκού πόλο, η Προ Ρέκο, η Έγκερ, η Μπαρτσελονέτα, η Γιουγκ, η Ζόλνοκ, η Σπαντάου, το Αννόβερο, η Στεάουα Βουκουρεστίου, η Ντιναμό Μόσχας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button