ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πήρε …ρεβάνς η Εθνική

ellas_ethn

Με νίκη 2-1 επί της Αυστραλίας στην Μελβούρνη συνδυάστηκε για την Εθνική μας ομάδα το δεύτερο φιλικό της παιχνίδι στην Ωκεανία.


Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Το καλό της πρόσωπο παρουσίασε η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου στο δεύτερό της φιλικό κόντρα στην Αυστραλία.

Στο σημερινό παιχνίδι, που διεξήχθη στην Μελβούρνη, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα εμφάνισε πολλές από τις αρετές, του το χαρακτηρίζουν, αφήνοντας υποσχέσεις, ενόψει
των αγώνων, που θα δώσει από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας

Ο Μάνταλος έκανε «σεφτέ» στα γκολ του με το εθνόσημο, ανοίγοντας το σκορ στο 8′ (κλέψιμο Βέλλιου, ασίστ Σάμαρη), ενώ στο 20′ ήρθε ένα ασύλληπτο γκολ του Μανιάτη (επίσης το πρώτο του στην εθνική). Στο 55′, ο Τοροσίδης είχε δοκάρι για να κάνει το 3-0, για να μειώσει τρία λεπτά μετά ο Σέινσμπουρι με κοντινό πλασέ, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Στο σημερινό φιλικό ο Σκίμπε άλλαξε το 4-4-2 σε 4-3-3, με τον Καπίνο στο τέρμα, δεξιά στην άμυνα τον Τοροσίδη, αριστερά τον Σταφυλίδη και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Τζαβέλλα και Παπασταθόπουλο. Ο Μανιάτης ήταν μεσοαμυντικός, οι Σάμαρης και Μάνταλος εσωτερικοί μέσοι, ενώ η τριάδα μπροστά απαρτίστηκε με τους Χολέμπας και Μπακασέτα ως εξτρέμ και στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Βέλλιος. Μετά το 60′ πέρασαν στο ματς και οι Χριστοδουλόπουλος, Τζιόλης και Παπάζογλου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button