ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πήρε αναβολή η απολογία Καραπαπά

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς δεν απολογήθηκε στην Πειθαρχική επιστροπή της Super League, αφού δεν έχει επιστρέψει από την Ισπανία.

Αναβολή πήρε η απολογία του Κώστα Καραπαπά στο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League για τη συμπεριφορά του με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον Ατρόμητο
Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ είχε αποβληθεί από τον ρέφερι Άγγελου Ευαγγέλου για υβριστική συμπεριφορά προς τους διαιτητές του αγώνα.

«Ήταν στην Ισπανία με την ομάδα για τον αγώνα με τη Μπέτις και επιστρέφει στις 15.30. Θέλει να είναι εδώ ο ίδιος για να απολογηθεί αυτοπρόσωπος. Και οι μάρτυρες από το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι στο ίδιο ταξίδι» τόνισε μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος του Ολυμπιακού Ιωάννης Χατζησαββάογλου.
Το αίτημα έγινε δεκτό αλλά δεν ανακοινώθηκε η νέα δικάσιμος.

Την Παρασκευή (30/11), απολογήθηκαν επίσης, ο Παναθηναϊκός για δύο κροτίδες στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης και ο Παναιτωλικός για ρίψη αντικειμένων και συγκεκριμένα ρολά χαρτιού, στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button