ΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέταξε για Ρωσία!

Με τελικό προορισμό το μακρινό Κράσνονταρ, αναχώρησε το βράδυ της Κυριακής (18/3) η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού ενόψει του επαναληπτικού ημιτελικού του CEV Challenge Cup με τη Ντιναμό που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (21/3, 18:30). Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να υπερασπιστούν τη νίκη με 3-2 σετ που πέτυχαν στο συγκλονιστικό πρώτο ημιτελικό που διεξήχθη στο Ρέντη και να πανηγυρίσουν για δεύτερη διαδοχική χρονιά την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.  Η αποστολή του Θρύλου, συγκεντρώθηκε την Κυριακή στις 22:00 στο Ρέντη και από εκεί μετέβη στο «Ελ. Βενιζέλος», από όπου πέταξε για τη Μόσχα λίγο μετά τα μεσάνυκτα. Η άφιξη της ερυθρόλευκης αποστολής στο Κράσνονταρ είναι προγραμματισμένη στις 9:00π.μ. το πρωί της Δευτέρας.

Εκτός διάθεσης του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς για το ματς με την Κράσνονταρ έχουν τεθεί η Μαρία Νομικού και η Κατερίνα Ζακχαίου.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Στέφανι Νιεμέρ, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς.

Γιώτα: «Να επιστρέψουμε με την πρόκριση»

Η Κατερίνα Γιώτα κατά την αναχώρηση της «ερυθρόλευκης» αποστολής δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Έχουμε μπροστά μας μια ακόμα μεγάλη πρόκληση αφού διεκδικούμε την πρόκριση σε ευρωπαϊκό τελικό για δεύτερη διαδοχική σεζόν. Πηγαίνουμε στη Ρωσία με στόχο να επιστρέψουμε με την πρόκριση και το μόνο σίγουρο είναι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να το πετύχουμε. Η αποστολή μας δεν είναι εύκολη αφού όλοι γνωρίζουμε το επίπεδο του Ρώσικου βόλεϊ και φάνηκε στο Ρέντη πόσο καλή ομάδα είναι η Ντιναμό. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα μας έχει αποδείξει ότι είναι ικανή και μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button