Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Πέστε κάτω οέ, οέ, οέ!» (Video)

Σαν σήμερα το 2001 είχε διεξαχθεί το αλήστου μνήμης ματς Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, το οποίο διακόπηκε λόγω της … ξάπλας των «κιτρινόμαυρων».

Ιδιαίτερη και ξεχωριστή είναι η σημερινή ημερομηνία για τον Ολυμπιακό, η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη χρονικά με μία κίνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, που έγινε σύνθημα, το γνωστό «πέστε κάτω οέ, οέ ,οέ»!

Συγκεκριμένα, συμπληρώνονται 17 χρόνια από την βραδιά όπου στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας αναμετρήθηκαν στην Νέα Φιλαδέλφεια ΑΕΚ και Ολυμπιακός στο πρώτο μεταξύ τους ντέρμπι.

Οι «κιτρινόμαυροι» προηγήθηκαν προσωρινά με τον Ντέμη Νικολαϊδη, αλλά το σουτ – οβίδα του Ανδρέα Νινιάδη, άνοιξε διάπλατα τον δρόμο της πρόκρισης για τον Θρύλο.

Σε σημείο τέτοιο, όπου οι παίκτες της ΑΕΚ να πέφτουν δύο-δύο στο χορτάρι και να παριστάνουν τους τραυματίες.

Οι Κωστένογλου, Καραγιάννης, Δέλλας, Κωνσταντινίδης πέφτουν κάτω και κάνουν τους τραυματίες! Με τον κύκλο των αλλαγών να έχει κλείσει και με τους προαναφερθέντες να μη μπορούν να συνεχίσουν …

Με τον διαιτητή Ποντίκη να διακόπτει το ματς σε βάρος των «κιτρινόμαυρων» και τον Ολυμπιακό να το κερδίζει 0-2 στα χαρτιά

Ας θυμηθούμε πώς στο παρακάτω video

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button