ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πέρασε» και από το «Σαν Μαμές» η Μπαρτσελόνα (Video)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι η Μπαρτσελόνα υπέταμε με 2-0 την Αθλέτικ στο «Σαν Μαμές» και συνέχισε ακάθεκτη την αήττητη πορεία της στην La Liga τρεις ημέρες πριν την αναμέτρησή της με τον Ολυμπιακό.

Στην καλύτερη δυνατή κατάσταση έρχεται η Μπαρτσελόνα στο «Γ. Καραϊσκάκης», ώστε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό για την τέταρτη αγωνιστική του Champions League

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε συνέχισε την αήττητη κούρσα τη προς την επιστροφή της στην κορυφή της La Liga περνώντας άνετα από το «Σαν Μαμές», όπως καταδεικνύει το 0-2 απέναντι στη Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Με ηγέτη έναν καταπληκτικό Λιονέλ Μέσι, οι «Μπλουγκράνα» πέρασαν με επιβλητικό τρόπο από μία πολύ δύσκολη έδρα στην …επιστροφή του Ερνέστο Βαλβέρδε ως αντιπάλου της Αθλέτικ.και έμειναν πρώτοι στη βαθμολογία.

Η «Μπάρτσα» κράτησε σε απόσταση τεσσάρων βαθμών τη δεύτερη Βαλένθια και άνοιξε στους οκτώ τη διαφορά της με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τζιρόνα το απόγευαμ της Κυριακής.

Η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ στο 36’ όταν έπειτα από έναν κινηματογραφικό συνδυασμό των Μέσι με τους Παουλίνιο και Άλμπα, έφερε τον Αργεντινό σούπερ σταρ με εκπληκτικό πλασέ να ανοίγει το σκορ για την προσεχή ευρωπάική αντίπαλο του Ολυμπιακού

Η Αθλέτικ Μπιλμπαό προσπάθησε να φανεί ανταγωνισιτκή καις το 60’ είχε κεφαλια με τον Αντούριθ στο οριζόντιο δοκάρι, όπως επίσης μία ακόμη καρφωτή κεφαλιά΄του Αντούριθ στο 85’ που βρήκε σε ετομότητα τον ΤερΣτέγκεν
Ως
τόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη και το γκολ του Μαρσελίνιο στις καθυστερήσεις (με κοντινό πλασέ έπειτα από απόκρουση του Κέπα σε πλασέ του Σουάρες) σφράγισε τη νικηφόρα επιστροφή του Ερνέστο Βαλβέρδε στο «Σαν Μαμές».

Αθλέτικ Μπιλμπάο (Κούκο Θιγάντα): Κέπα, Μπόβεδα, Λαπόρτ, Λέκουε, Νούνιεθ, Ραούλ Γκαρθία, Σαν Χοσέ (68’ Μπενιάτ), Ιτουράσπε, Κόρδοβα, Γουίλιαμς (83’ Σουσαέτα), Αντούριθ.

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Αλμπα, Ουμτιτί, Ράκιτιτς, Παουλίνιο, Μπουσκέτς, Σέρτζι Ρομπέρτο, Αντρέ Γκόμες (83’ Σεμέδο), Μέσι, Σουάρες.

https://youtu.be/jfAITkw1ljY

Σχετικά Άρθρα

Back to top button