ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέρασε από την Κρήτη ο Θρύλος

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε την αναμέτρηση με τον ΝΟ Ρεθύμνου ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκες αν και είχαν αρκετές απουσίες διέλυσαν με 18-1 τις γηπεδούχες που βρέθηκαν σε πολύ άσχημη ημέρα.<!–more– >

O Ολυμπιακός, που αγωνίστηκε χωρίς τις Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου και Χριστίνα Τσουκαλά, μπήκε από την αρχή πιο δυνατά, πήρε προβάδισμα και έφτασε με άνεση στη νίκη. Στο πρώτο οκτάλεπτο οι «ερυθρόλευκες» προηγήθηκαν με τέσσερα γκολ (5-1) και στη δεύτερη περίοδο διεύρυναν το προβάδισμα τους στο συν επτά (8-1), με το επιμέρους 3-0 της περιόδου.

Συνεχίζοντας στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη, έκαναν, με χαρακτηριστική άνεση, το 13-1 στο τρίτο οκτάλεπτο, για να ολοκληρωθεί ο αγώνας με 18-1.

Πρώτη σκόρερ του αγώνα ήταν η Αλεξάνδρα Ασημάκη με πέντε γκολ και ακολούθησε η Μυριοκεφαλιτάκη με τρία.

Τα οχτάλεπτα: 1-5 0-3 0-5 0-5

..ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Ζοφώλη, Μαλλιαρού, Καριπίδου Μ. 1, Κυριακάκη, Φαρμάκη Μ., Γαβαλά, Κολτσίδα, Στρατηδάκη, Λιμπιτάκη Σ., Φαρμάκη Ε., Συριανόγλου, Σολανάκη, Καραγιάννη, Καριπίδου Β., Λιμπιτάκη Α.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Φουντωτού 2, Έγκενς 1, Ελευθεριάδου 1, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου, Ασημάκη 5, Πλευρίτου Μ. 2, Γκόφερς 2, Πλευρίτου Β. 1, Παπαναστασίου 1, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Δουρέκα

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button