ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πέρασαν» από το Αγρίνιο οι Νέοι

Εξαιρετική η Κ-20 του Ολυμπιακού επιβλήθηκε 2-0 του Παναιτωλικού και διεύρυνε το νικηφόρο σερί.

 

Την ποιότητά τους, αλλά ακι την αγωνισικτή τους άνοδο πιστοποίησαν οι Νέοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι επικράτησαν στο γρίνιο με 2-0 του Παναιτωλικού για ;14η αγωνισιτκή και πανηγύρισαν την Πέμπτη διαδοχική τους νίκη

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ δυνατά στον αγώνα και είχε ευκαιρίες με τον Βάρκα στο 19’ και με τον Κωστανάσιο στο 21’. Το 1-0 έγινε στο 30 με σουτ του Αλέξανδρου Βοϊλη έπειτα από ασίστ του Γιάννη Βάρκα μέσα στη μικρή περιοχή. Στο 45’ ο Στάθης Λάμπρου έχασε τεράστια ευκαιρία με τους αμυντικούς του Παναιτωλικού «κόβουν» τη μπάλα πάνω στη γραμμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστιός. Στο 64′ η κεφαλια΄του Θάνου Κωστανάσιου σταμάτησ εστο δοκάρι

Το τελικό 0-2 πέτυχε ο Μάριος Βρουσάι στο 81′

Μετά από το τέλος του αγώνα ο Βασίλης Βούζας είπε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση και τη νίκη. Έχουμε πει ότι κάθε αγώνας είναι τελικός. Παίξαμε σε μια δύσκολη έδρα και κυριαρχήσαμε απόλυτα. Η ομάδα δείχνει χαρακτήρα στα δύσκολα και σε κάθε παιχνίδι θα είναι καλύτερη. Έχουμε ως στόχο το πρωτάθλημα και θα παλέψουμε γι’ αυτό έως το τέλος».

 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καλαντζής, Πριόνας, Μπακογιάννης, Χριστογιάννης, Γιαννιώτης, Τσιγγάρας, Μπελεβώνης, Νταλακούρας, Γκασούκας (80’ Καββαδίας Αλ.), Κυζιρίδης (68’ Κοτρότος), Καββαδίας (46’ Γεωργούσης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καράδαης, Λάμπρου, Ράμα, Πανάγου, Κουγιός, Νεοφυτίδης, Ξενιτίδης (88’ Δήμος), Κωστανάσιος (83’ Φυτόπουλος), Βρουσάι, Βάρκας, Βοϊλης (75’ Χατζηιωαννίδης).

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button