ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΠΟΛΟ

Πάρτι από Ασημάκη και νίκη για Εθνική

Με την Αλεξάνδρα Ασημάκη να στήνει το δικό της πάρτι και να πυροβολεί ακατάπαυστα τα αντίπαλα δίχτυα η Εθνική μας ομάδα διέλυσε με 21-2 την Κροατία πανηγύρισε την τρίτη νίκη της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βαρκελώνης.

Κορυφαία για ακόμα ένα παιχνίδι η Αλεξάνδρα Ασημάκη που πέτυχε έξι γκολ και ισοφάρισε την Αντιγόνη Ρουμπέση στην κορυφή των Ελληνίδων σκόρερ στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση ήταν καταιγιστικά και με το καλημέρα άρχισαν να πυροβολούν την αντίπαλη εστία και με την Αλεξάνδρα Ασημάκη κατάφερε νωρίς νωρίς να πάρει μα διαφορά ενώ με τις Τσουκαλά και Μαργαρίτα Πλευρίτου διαμορφώθηκε το 4-0 λίγο πριν το φινάλε της πρώτης περιόδου για να έρθει η Μπούτιτς να μειώσει σε 4-1 πριν διαμορφώσει η Διαμαντοπούλου το 5-1 που ήταν και το αποτέλεσμα της πρώτης περιόδου.

Στην δεύτερη περίοδο το σκηνικό δεν άλλαξε οι Ελληνίδες συνέχισαν να είναι καταιγιστικές και χωρίς να συναντήσουν κανένα πρόβλημα όσο περνούσε η ώρα όλο και ανέβαζαν την διαφορά με το 10-2 στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου να έρθει απόλυτα φυσιολογικά.

Στην επανάληψη η Ελλάδα συνέχισε να ελέγχει πλήρως το παιχνίδι οι διεθνείς μας σκόραραν ανενόχλητες ενώ ο Γιώργος Μορφέσης έκανε αρκετές δοκιμές εν όψει της δύσκολης συνέχειας αλλά και των χιαστί αγώνων. Έτσι το 21-2 ήρθε απόλυτα φυσιολογικά, με την γαλανόλευκη να στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι της Παρασκευής  απέναντι στο Ισραήλ.

Ελλάδα-Κροατία 21-2 5-1 5-1 5-0 6-0
Ελλάδα:Τσουκαλά 3, Διαμαντοπούλου 2 Ελευθεριάδου 2 Πλευρίτου Μαργαρίτα 2 Αβραμίδου 2 Ασημάκη 6 Πλευρίτου Ελευθερία 1 Ξενάκη 3
Κροατία: Λόρνταν 1 Μπούτιτς 1

Σχετικά Άρθρα

Back to top button