Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πάρντο, η μεγάλη επιστροφή!

1516555

Τον τίτλο του MVP στην αναμέτρηση Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά  ο Κολομβιανός εξτρέμ πετυχαίνοντας τα δύο πρώτα του φετινά γκολ.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Την μεγάλη του επνεμφάνιση με τρόπο εμφατικό και «ηχηρό» πραγματοποίησε ο Φελίπε Πάρντο απέναντι στον Πλατανιά.

Η πρεμιέρα της φάσης των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ομάδα των Χανίων βρήκε τον 26χρονο Κολομβιανό εξτρέμ να κάνει τη δική του επανεκκίνηση και μα εμφάνιση ανάλογες με αυτές, που μας είχε χαρίσει πέρυσι στους πρώτους μήνες της θητείας του στους «ερυθρόλευκους», φρόντισε να στείλει μήνυμα ότι είναι και πάλι εδώ!

Με δύο πανέμορφα γκολ αντάξια της κλάσης του στο (5’, 66’) ο Φελίπε Πάρντο άνοιξε … λογαριασμό για φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, δείχνοντας ότι ηξαναβρίσκει τον παλιό καλό του εαυτό και ότι μπορεί να αποδειχθεί σε μία ιδιαίτερα χρήσιμη μονάδα για τον Πάουλο Μπέντο, ενόψει της κρίσιμης συνέχεια που περιμένει τους πρωταθλητές Ελλάδας σε όλες τις διοργανώσεις.

Η συνολική του εμφάνιση και τα δύο όμορφα γκολ, που πέτυχε ο Φελίπε Πάρντιο κόντρα στον Πλατανιά τον ανέδειξαν πολυτιμότερο παίκτη της αναμέτρησης. Κι απόλυτα δίκαια θα συμπληρώσουμε εμείς.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button