ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πάντα στο κυνήγι του Ρότσεστι ο Θρύλος!

pegasus_LARGE_t_1041_106931096

Η περίπτωση του Αμερικανού γκαρντ της Μακάμπι εξακολουθεί να αποτελεί προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό. «Αγκάθι» οι υψηλές του αποδοχές. 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Αποφασισμένοι να κάνουν το «μπαμ» με την απόκτηση του Τέιλορ Ρότσεστι παρουσιάζονται στον Ολυμπιακό!

Το πολύ υψηλό κασέ του Αμερικανού «μπομπέρ» της Μακάμπι Τελ Αβίβ μπορεί να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα λόγω και της υψηλής φορολογίας, ωστόσο, οι back to back Πρωταθλητές Ελλάδας δείχνουν διάθεση να υπερνικήσουν όλα τα εμπόδια και να κάνουν το ηχηρό χτύπημα, ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό την περιφερειακή τους γραμμή, ενόψει της νέας σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» στην πρώτη κρούση, που έκαννα προς την πλευρά του παίκτη αντίκρυσαν από την μία μεριά την επιθυμία του να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε μία ομάδα τοπ –ευρωπαϊκού  επιπέδου, όπως είναι ο Ολυμπιακός,  αλλά από την άλλη να μη ρίχνει και τόσο νερό στο… κρασί της αναφορικά με το οικονομικό μέρος.

Την ίδια στιγμή στο Λιμάνι ποντάρουν» σε ορισμένε ακόμη παραμέτρους. Η σημαντικότερη έχει να κάνει με το ενδεχόμενο επιστροφής του Ταιρίς Ράις, ο οποίος τη σεζόν 2013-14 είχε αναδειχθεί πρωταθλητής Ευρώπης με την «ομάδα του Λαού» στο Τορίνο.

Ο Ρότσεστι αμείβεται κοντά στο ένα εκατ. ευρώ. Ποσό το οποίο αυτομάτως διπλασιάζεται εάν ληγθεί υπόψη η …πληρωμένη εφορία προς την πλευρά του παίκτη, ο οποίος τη σεζόν 2014-15 αναδείχθηκε  πρώτος σκόρερ της Ευρωλίγκα με τη φανέλα της Νίζνι. Στπιχείο, το οποίο εξετάζουν αρκετά σοβαρά στο στρατόπεδο των πρωταθλητών Ελλάδας.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button