ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Πάντα στην πρώτη γραμμή!»

Το έντονα κοινωνικό πρόσωπο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Βαγγέλη Μαρινάκη ανέδειξε ο Διευθυντής Επικοινωνίας των «ερυθρόλευκων» Κώστας Καραπαπάς μέσω των social media.

 

Η χώρα μας βιώνει μία εθνική τραγωδία τις τελευταίες ημέρες με αφορμή τις φονικές πλημμύρες που έπληξαν την Δυτική Αττική.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και όλοι όσοι εργάζονται στην κορυφαία αθλητική οικογένεια της χώρας δε θα μπορούσαν να μην εκφράσουν την οδύνη τους για τις δύσκολες στιγμές, που βιώνουν οι συνάνθρωποί μας που έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα

Χαρακτηριστικό είναι το μήνυμα που ανέβασε στα social media  ο Διευθυντής Επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ Κώστας Καραπαπάς, μέσω του οποίου αναδεικνύει το έντονα ευαισθητοποιημένο πρόσωπο των πρωταθλητών Ελλάδας

«Παίρνω πολλά μηνύματα σας για να κινηθούμε σε βοήθεια των πληγέντων απο τις πλημμύρες. Ήδη έχουν κινηθεί οι μηχανισμοί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και μέσα στη μέρα θα σας ανακοινώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Ο κ. Μαρινάκης και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ξέρετε ότι είναι πάντα στην πρώτη γραμμή για τη βοήθεια στον δοκιμαζόμενο συμπολίτη μας.»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button