ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πάντα ο Ολυμπιακός έχει τους καλύτερους!»

Αποθεωτικά σχόλια για τον μοναδικό και συγκλονιστικό κόμσο της ομάδας αφιέρωσε ο τεράστιος Χαβιέρ Σαβιόλα.

 

Μπορεί να φόρεσε για μία μόλις σεζόν τη φανέλα του Ολυμπιακού, όμως το συναιθσηματικό του δέσιμο με τους πρωταθλητές Ελλάδας παραμένει αναλλοίωτο και είναι ιδιαίτερα έντονο.

Για τον Χαβιέρ Σαβιόλα ο λόγος, ο οποίος είχε την τεράστια τιμή να φορέσει την τιμημένη φανέλα με τον «Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο» στο στήθος την περίοδο 2013 -14 και μάλιστα να πανηγυρίσει μία σημαντική πρόκριση στους «16» του Champions League έχοντας διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο, αλλά και τον τίτλο του πρωταθλητή.

Ο Αργεντινός πρώην άσος του Θρύλου που έχει να επιδείξει αξιοζήλευτο βιογραφιό, φορώντας τη φανέλα των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μονακό, Μπενφίκα, Σαραγόσα σε δηλώσεις που παραχώρησε σε Μέσο της Πορτογαλίας αφιέρωσε εγκωμιαστικά σχόλια για τον συγκλονιστικό κόσμο του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χαβιέρ Σαβιόλα:

«Η ατμόσφαιρα δημιουργεί έξτρα πίεση στους παίκτες. Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα, πάντα έχει καλούς παίκτες και μπορεί να είναι αλήθεια πως τα τελευταία χρόνια το ποδόσφαιρο δεν είναι ανταγωνιστικό, αλλά πάντα ο Ολυμπιακός έχει τους καλύτερους. Άρα δεν είναι εύκολο να παίζεις εναντίον τους. Η πίεση που ασκεί ο κόσμος, αλλάζει την ομάδα. Το έχω νιώσει αυτό», ανέφερε ο Αργεντινός και συνέχισε.

«Παίζοντας στο σπίτι μας, αν το παιχνίδι μας δεν ήταν καλό, οι οπαδοί στήριζαν τους παίκτες και μπορώ να πω πως η ομάδα μεταμορφωνόταν».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button