ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πάντα κοντά ο Ολυμπιακός

Ανεξάντλητη παραμένει η βοήθεια του Ολυμπιακού προς τους πληγέντες της Μάνδρας.

 

Η στήριξη του Ολυμπιακού στην πληγείσα περιοχή της Μάνδρας, δεν σταματά ποτέ.

Ο ηγέτης της πειραϊκής ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης είχε δώσει από την αρχή ξεκάθαρη εντολή! Αυτή δεν ήταν άλλη, από το να βοηθηθούν οι κάτοικοι της πόλης της Δυτικής Αττικής με κάθε τρόπο και για όσον καιρό χρειαστεί.

Έτσι, λοιπόν, την Τετάρτη 27/12 τα συνεργεία του Θρύλου, δεν σταμάτησαν τις εργασίες!

 

 

Πιο συγκεκριμένα, τα χωματουργικά μας μηχανήματα συνέχισαν με αμείωτους ρυθμούς να καθαρίζουν τους δρόμους και τα πεζοδρόμια από τους τόνους λάσπης που τα είχαν καλύψει, έπειτα από τις φονικές πλημμύρες που έπληξαν τη Μάνδρα Αττικής.

Επιπλέον, το φορτηγό της ομάδας μας μετέφερε τα φερτά υλικά που είχαν παρασύρει τα ορμητικά νερά, στη χωματερή, έτσι ώστε να μπορούν πλέον οι κάτοικοι να κινούνται με περισσότερη ευκολία.

 

Ακόμη, έπεσε και το οπλισμένο σκυρόδεμα στο Δημοτικό Κινηματογράφο, ενώ οι σιδεράδες μας για ακόμη μια ημέρα συνέχισαν τις σιδηροκατασκευές.

Όλα αυτά την ώρα που ο Θρύλος μας δηλώνει «παρών» στην περιοχή, για περισσότερο από έναν μήνα.

 

Τέλος, να σημειωθεί ότι τις προσπάθειες συντόνιζαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ», κ. Βασίλης Βασιλειάδης, μαζί με στελέχη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Καραϊσκάκη και το Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη, μαζί φυσικά, με τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, κ. Περικλή Ρόκα.

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button