ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Πάντα έτοιμος να βοηθήσω!»

1457313

Στον απόλυτο βαθμό αγωνιστικής του ετοιμότητας ενόψει του σαββατιάτικου τελικού με την ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Λεάντρο Σαλίνο.

Πανέτοιμος να ενισχύσει τον Ολυμπιακό, ώστε να φτάσει σε ένα ακόμη νταμπλ δηλώνει ο Λεάντρο Σαλίνο!
Ο Βραζιλιάνος φουλ μπακ και …άνθρωπος των ειδικών αποστολών, μετά τον ξαφνικό τραυματισμό του Ομάρ Ελαμπντελαουί θα κληθεί εσπευσμένα να καλύψει το δεξί άκρο των «ερυθρόλευκων» στον επερχόμενο τελικό
Με τον 31χρονο παίκτη να δηλώνει κατά τη διάρκεια της «Media Day», έτοιμος να βοηθήσει τον πρωταθλητή Ελλάδας στον σαββατιάτικο τελικό του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεάντρο Σαλίνο:

«Είμαι καλά, νιώθω καλά και ήρεμος. Είμαι πάντα έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα, δυστυχώς ο Ομάρ είναι εκτός, χτύπησε χθες στην προπόνηση και έχουμε όλοι στεναχωρηθεί γι αυτό, αλλά είμαστε έτοιμοι όλοι για το καλύτερο».

Για το ότι ήταν συμπαίκτης με τον Μπαρμπόσα στην Μπράγκα: «Ναι είναι αλήθεια, τον ξέρω πολύ καλά, ήμασταν συμπαίκτες και έχουμε πολύ καλή σχέση. Ο καθένας όμως κοιτάζει την ομάδα του, είναι ένας πολύ επικίνδυνος παίκτης όπως επικίνδυνη είναι η ΑΕΚ ως ομάδας αλλά εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι».

Για το ότι το ματς θα γίνει χωρίς κόσμο: «Είναι άσχημο και πολύ δυσάρεστο που δεν θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Για μένα και για όλους είναι πολύ σημαντικό να παίζουμε μπροστά στον κόσμο και στις οικογένειες μας αλλά είναι ένα ντέρμπι, ένα μεγάλο ματς και εμείς θα πάμε να κάνουμε τη δουλειά μας χωρίς να επηρεάσει τίποτα».

Ερωτηθείς σχετικά με το τι διαφορετικό θα πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός συγκριτικά με το ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, τόνισε: «Θα πρέπει να ξεκινήσουμε πολύ επιθετικά και να πάρουμε τον έλεγχο του αγώνα. Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ είναι μια πολύ γρήγορη στο επιθετικό της κομμάτι, εμείς θα πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι για ακόμη μια φορά. Είμαστε Ολυμπιακός και θα πρέπει να έχουμε πάντα την καλύτερη δυνατή εικόνα και φυσικά δεν μπορούμε να συγκρίνουμε το ματς στο ΟΑΚΑ διότι ήταν πολύ διαφορετικό και είχαμε χάσει από ένα πέναλτι».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button