ΜΠΑΣΚΕΤ

«Πάμε στο ΟΑΚΑ να νικήσουμε!»

Το σύνθημα για νίκη-τίτλου μέσα στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού έδωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

 

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έβγαλε καρδιά και ψυχή τις στιγμές, όπου οι συνθήκες το απαιτούσαν, αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Ο διεθνής πόιντ γκαρντ των πρωταθλητων Ελλάδας υποστήριξε ότι αυτό που μετράει τη δεδομένη στιγμή είναι η νίκη, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει το σύνθημα για το 3-1 μέσα στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Πέμπτη

«Ήμασταν πολύ νευρικοί, από την αρχή θέλαμε να τελειώσουμε το ματς, αλλά δεν μας πήγε. Χάσαμε ανοιχτά σουτ και εγώ προσωπικά και οι συμπαίκτες μου. Όταν πήγαμε στο -10 είπαμε ότι πρέπει να τα δώσουμε όλα. Βάλαμε τα σουτ, ‘ξεμπουκώσαμε’, παίξαμε και άμυνες πολύ καλές. Ήμασταν νευρικοί.

Ο καθένας πήρε προσωπικές και βιαστικές επιλογές. Ήμασταν πάρα πολύ κακοί. Κρατάμε ότι πήραμε μια σημαντική νίκη. Ήμασταν χάλια, αλλά η νίκη μετράει, κακά τα ψέματα.

Πάμε στο ΟΑΚΑ να νικήσουμε, όπως κάθε φορά. Η πίεση είναι στον Παναθηναϊκό. Πάμε εκεί να παίξουμε το παιχνίδι μας και να τελειώσουμε τη σειρά. Αν νικήσουμε, θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Στα δύο ματς στο ΣΕΦ, δεν τρέξαμε όσο να θέλαμε. Αν το ματς πηγαίνει χαμηλά και νικάμε, έστω και στον πόντο, η νίκη μετράει.

Δεν ξέρω αν βολεύει τον Παναθηναϊκό αυτό. Μετά η κατάσταση μπορεί να γυρίσει ‘μπούμερανγκ’, είναι ‘δίκοπο μαχαίρι’. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε σήμερα. Στο τέλος, γυρίσαμε την μπάλα, ήμασταν ψύχραιμοι και ήρθε το αποτέλεσμα».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button