ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάλεψαν, αλλά δεν τα κατάφεραν οι Νέοι….

 

Την ήττα με 2-0 από τον ΠΑΟΚ γνώρισε η Κ-19 του Ολυμπιακού μένοντας πίσω στη διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος

Η Κ-19 του Ολυμπιακού πάλεψε όσο μπορούσε στο ντέρμπι της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, αλλά δεν τα κατάφερε χάνοντας με 2-0 από τον ΠΑΟΚ.

Ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν επέτρεψε στους «ερυθρόλευκους» να πλησιάσουν τις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Οι Πειραιώτες δεν μπόρεσαν να φανούν απειλητικοί στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, πληρώνοντας παράλληλα τα λάθη τους στα μετόπισθεν, κάτι το οποίο είχε ως συνέπεια το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης, με δύο γκολ του Χατζηστραβού.

Οι Θεσσαλονικείς άνοιξαν το σκορ στο 30’ με δυνατό σουτ του Χατζηστραβού, έπειτα από ασίστ του Λύρατζη. Οι «ερυθρόλευκοι» στη συνέχεια προσπάθησαν να πάρουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς, όμως να καταφέρουν να φανούν απειλητικοί για την εστία του Παπαδόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε με διάθεση να φανεί απειλητικός, αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης.
Ο ΠΑΟΚ, όμως χτύπησε σε μία αντεπίθεση στο 61’ και ζευγάρωσε τα τέματά του
Ο Γαϊτανίδης σούταρε στο δοκάρι στόσο, ο Χατζηστραβός πήρε το ριμπάουντ και με σουτ από το ύψος του πέναλτι έγραψε το 2-0,που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΟΚ Κ19: Παπαδόπουλος, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Λύρατζης, Τσιγγαράς, Τσαούσης, Γαϊτανίδης, Μπαλογιάννης (89’ Σαλαμούρας), Γκαργκαλατζίδης (65’ Τζοβάρας), Χατζηστράβος, Δούμτσης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ19: Καραργύρης, Τσάβος, Γκοτζαμανίδης, Πέιος, Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Νεοφυτίδης, Ντουμάνης (61’ Ντότης), Μαρίνος, Φέκκας (61’ Σουρλής), Βοΐλης (80’ Μπουλάρι).

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button