ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πάει για βροντερό “μπαμ” με Καρίγιο!!!

Ένας επιθετικός ο οποιος από κάθε άποψη μπορεί να προκαλεσει…σεισμό και να κάνει τη διαφορά σε κάθε επίπεδο βρίσκεται ξανά στην λίστα του Ολυμπιακού.

Ο λόγος για τον Κουίδο Καρίγιο της Λεγανές είναι ο φορ που ο Ολυμπιακός ψάχνει φόρμουλα να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα. Τα γραφόμενα επιβεβαιώνονται απο το site της Mirror.co.uk.

Η περίπτωση του Αργεντινού στράικερ δεν είναι νέα για την ομάδα του Πειραιά, αφού και το 2015 είχαν έρθει σε επαφές μαζί του και με τον εκπρόσωπό του, αλλά οι οικονομικές απαιτήσεις ήταν υψηλές.

Τότε ο παίκτης αγωνιζόταν στην Εστουντιάντες. Οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν και ο παίκτης στην πορεία αποκτήθηκε από την Μονακό έναντι του ποσού των 10 εκατομμυρίων ευρώ. Στο Πριγκιπάτο έμεινε 3 χρόνια, έπαιξε σε 65 παιχνίδια και σκόραρε 15 τέρματα. Οι επιδόσεις του πείθουν τους διοικούντες την Σαουθάμπτον να κινηθεί για την απόκτησή του.

Οι “άγιοι” λοιπόν έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον αποκτήσουν δίνοντας το ποσό των 25εκ. ευρώ.

Κι όμως. Ο Καρίγιο δεν κολλησε με την ομάδα και η ομάδα με τον Καρίγιο. Από τον Γενάρη που αποκτήθηκε μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν έπαιξε μόλις 7 ματς και δεν σκοραρε σε κανένα από αυτά. Κατόπιν η ισπανική Λεγανές έρχεται σε συμφωνία μαζί του και τον αποκτά με την μορφή δανεισμού. Ο Καρίγιο έπαιξε με την γαλανόλευκη φανέλα ως τώρα 31 παιχνίδι σκοράροντας 6 γκολ κι έχοντας μία ασίστ.

Απομένει να δούμε αν ο Θρύλος θα κάνει την υπέρβαση για να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button