ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Πάγωσαν” όλοι με τον σοκαριστικό τραυματισμό του Ρέτσου

Με χτύπημα στο κεφάλι αποχώρησε ο διεθνής στόπερ του Ολυμπιακού στα τελευταία λεπτά του φιλικού με την Βάτενς

Η ατυχία έστησε καρτέρι στον Παναγιώτη Ρέτσο στο παρθενικό φιλικό του Ολυμπιακού επί αυστριακού εδάφους για την νέα σεζόν κόντρα στην Βάτενς.

Ο νεαρός διεθνής στόπερ σε μια ανύποπτη στιγμή στο 88ο που ήταν ο Ολυμπιακός στην επίθεση, προσπάθησε να σκοράρει με κεφαλιά. Ο παίκτης του Θρύλου «έσκασε» στο χορτάρι με άσχημο τρόπο με το πίσω μέρος του κεφαλιού του, ενώ τον βρήκε και με το πόδι ένας αμυντικός της Βάτενς.

Η αντίδραση του ιατρικού επιτελείου ήταν άμεση καθώς ο Ρέτσος έχασε τις αισθήσεις του για λίγο και οι συμπαίκτες του, ειδικά οι νέοι από τις Ακαδημίες έπιαναν το κεφάλι τους. Συγκλόνισαν οι εικόνες με μερικούς να πέφτουν στα γόνατα και να προσεύχονται με δάκρυα στα μάτια να είναι καλά ο συμπαίκτης τους.

Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ανέκτησε τις αισθήσεις του, στη συνέχεια ο Ρέτσος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε κοντινό νοσοκομείο , ώστε να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατιρκές εξετάσεις και να αναδειχθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Μάλιστα κατά την διάρκεια της μεταφοράς του στο ασθενοφόρο, ο Παναγιώτης γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι του χάρισαν το πιο θερμό χειροκρότημά τους.

Ευχόμαστε να μην έχει κάτι σοβαρό ο 19χρονος αμυντικός του Ολυμπιακού.

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button