UncategorizedΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Kill bill και η επόμενη ημέρα

b59bc3c600853d9ac083daf78b55a6c7_XLΔιαβάζαμε πολλά και διάφορα για την περίπτωση του Σπανούλη. Το ένα ,το άλλο, θα μείνει δεν θα μείνει, τον θέλει η Μπαρτσελόνα ,η Νταρουσάφακα και πολλά άλλα.

Τόσο όμως ο ίδιος ο παίκτης όσο και η ομάδα δεν έλεγαν τίποτα.  Και ξαφνικά και ενώ βλέπαμε όλοι Euro,”έσκασε” η είδηση. Ο Σπανούλης είναι στα γραφεία των Προέδρων.Κόλαση-χαμός να προλάβουν οι συνάδελφοι του μπάσκετ. Και ο καθείς απο αυτούς είχε άγχος  ,αλλά μέσα τους όλοι ήξεραν ότι  η ανανέωση είχε υπογραφεί εκεί στο ΟΑΚΑ, στον 4ο τελικό όταν με το τρίποντο του , ο αρχηγός υπέγραψε τη νίκη και το Πρωτάθλημα.

Ο αρχηγός είναι εδώ..Εδωσε πολλές  “απαντήσεις” τις οποίες δεν χρειαζόταν να τις δώσει. Ολα αυτά τα χρόνια που παίζει  καθημερινά δείχνει ποιος είναι. Και έχει ακούσει πολλά. Ο ίδιος όμως που σπάνια μιλάει πάντα έσκυβε το κεφάλι και έκανε ακόμα περισσότερη δουλειά. Τον είπαν οι Παναθηναϊκοί “Φραγκοφονιά”, τα άκουσε από Ολυμπιακούς για κάποιες κακές εμφανίσεις του κόντρα στον Παναθηναϊκό. Δίκαια ή άδικα όλοι θα περάσουν απο την ιερά εξέταση του κόσμου. Ετσι είναι η Ελλάδα. Στην επιτυχία αποθεώνεις και χτίζεις παλάτια, στην ήττα τα ακούς.

Ο kill bill πιο πολύ  ασχολήθηκε ,στη συνάντηση του με τους Αγγελόπουλους για την  επόμενη ημέρα στην ομάδα μιας και ήταν  διαδικαστικό ότι θα μείνει παρά για τα χρήματα που θα έπαιρνε. Και ο ίδιος ξέρει ότι δίπλα του θέλει ένα …Ντιλέινι εν πάσει περιπτώση, ένα παίκτη που θα είναι και καλός σκόρερ αλλά και οργανωτής. Τα χρόνια περνάνε και τίποτα δεν μένει ίδιο..Ακόμα και για αυτούς που μοιάζουν άφθαρτοι. Η επόμενη ημέρα στον Ολυμπιακό θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα και  ξεκινάει με τα νέα της παραμονής του Σπανούλη.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button