ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο “ώριμος” Τοροσίδης θα είναι ΗΓΕΤΗΣ

Mπορέι να κάνω λάθος και πραγματικά θα ζητήσω συγνώμη,αλλά πόσο  εκτός ποδοσφαιρικής πραγματικότητας μπορεί να είναι κάποιος για να σχολιάσει ότι ο Τοροσίδης ήρθε για τα τελευταία ένσημα στον Ολυμπιακό;

Kαι Mails και σχόλια είχαμε  που εξέφραζαν προβληματισμό και ανησυχία  για το ότι στην ομάδα ήρθε ένας μεγάλος σε ηλικία παίκτης.  Δηλαδή, ο “Τόρο” 33 ετών,εν ενεργεία παίκτης της Εθνικής ομάδας, με 5,5 χρόνια στο Καμπιονάτο και ένας παίκτης που πάντα έβαζε στόχους και τους πετύχαινε ,δεν κάνει για κάποιους. Το φοβερό ήταν, ένα ραδιοφωνικό σχόλιο ακροατή που έλεγε ότι “αν είναι δυνατόν να παίρνεις Τοροσίδη και να θες να πουλήσεις Ομάρ”. Αλλα επειδή ακούω πολύ ράδιο, πριν κάποιο καιρό ο ίδιος  έλεγε “τι τον θέλουμε τον Ομάρ; Ολο τραυματίας είναι”.

Ο Τοροσίδης, λοιπόν, για να τελειώνουμε με τη βλακεία κάποιων, είναι ότι πρέπει για να γίνει ηγέτης μέσα στην ομάδα και να εμφυσήσει τον  αέρα του νικητή και το τι σημαίνει Ολυμπιακός.  Θέλεις και Ελληνες παίκτες, πόσο μάλλον όταν έχουν τιμήσει  αγαπήσει αυτή τη φανέλα,  για να καταλαβαίνουν τι σημαίνει όταν χάνεις ένα ντέρμπι, αλλά και πως πρέπει να προετοιμάζεσαι σε  δύσκολες καταστάσεις .Και το χω ξαναγράψει και παλαιότερα και για το μπάσκετ, ότι ο Ελληνας θα “πονέσει” τη φανέλα, ο Ελληνας θα δείξει στον ξένο τι σημαίνει “Βαριά φανέλα”.

Ο “Τόρο” το χει το πακέτο. Είτε παίξει  ,είτε δεξιά,είτε στόπερ, είτε αμυντικό χαφ, είτε αριστερό μπακ αποδεδειγμένα θα προσφέρει. Γιατί ήταν νικητής και δεν “κρυβόταν”. Και ας λένε κάποιοι τα δικά τους Αλλωστε, όταν πήγε στη Ρόμα ήθελε, όπως και άλλοι να ζήσει την εμπειρία σε ένα ξένο Πρωτάθλημα. Και εσείς το ίδιο θα κάνατε στη θέση του . Στα 33 του γύρισε πιο έμπειρος, πιο ώριμος,   για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό ..

ΥΓ: Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Μεριά στον Ολυμπιακό. Αλλά ΓΟΥΣΤΑΡΩ παίκτες να ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ να φορέσουν τη φανέλα .Μακάρι το παιδί να βγεί λίρα 100. Είναι από τις μεταγραφές που περιμένεις να δεις πως θα ταιριάξουν με την ομάδα. Πάντως, όπως και ο Τοροσίδης, ο Τυνήσιος είναι ΠΟΛΥΕΡΓΓΑΛΕΙΟ.

ΥΓ2: Τελικά ο Πρσιτς θα μείνει στη Ρέν..Δικαιώθηκε ένας φίλος μου Γαλλολόγος…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button