ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Χάσι επιβεβαιώνει για Ολυμπιακό

Επιβεβαίωση και απο πλευράς Μπεσνικ Χάσι για τον Ολυμπιακό. Με τον Κοσσοβάρο τεχνικό να παραχωρεί δηλώσεις σε Ιστοσελίδα του Βελγίου και να αναφέρεται και στις συζητήσεις που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και στη διετή συμφωνία που έχει επέλθει.

Aναλυτικά ο Χάσι τόνισε πως: «Την περασμένη σεζόν, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους του Champions League. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θέλει να γίνει κάτι τέτοιο ξανά. Ποντάρει στην εμπειρία που είχα στη Λέγκια (σ.σ. την οδήγησε στους ομίλους του CL), αλλά και στην Άντερλεχτ, όπου κάναμε μία καλή ευρωπαϊκή πορεία. Ο δεύτερος λόγος είναι πως θεωρεί ότι μπορώ να ανταπεξέλθω στη μεγάλη πίεση. Ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο πρέπει να είναι πρωταγωνιστής σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και να έχει καλές παρουσίες στην Ευρώπη. Στην Άντερλεχτ κάτι αντίστοιχο γίνεται. Γι’ αυτό, θα είναι μία ωραία πρόκληση τα προκριματικά, στα τέλη Ιουλίου».

Παράλληλα, υποστήριξε ότι πέρυσι, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον είχε  προσεγγίσει για να αναλάβει τη Νότιγχαμ Φόρεστ , αλλά το θέμα δεν προχώρησε,ενώ σε άλλο δημοσίευμα  γίνεται λόγος για ένα από τους τρεις συνεργάτες που θα έχει μαζί του , ο οποίος ο Μπάρτ Μέερτ.

Επίσης, δημοσιεύματα του τύπου αναφέρουν ότι ο  Χάσι είναι ήδη στην Ελλάδα και πως αύριο θα υπάρξει η ανακοίνωση  της διετούς συμφωνίας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button