ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο “Φάρος” είναι εδώ: Ορίστηκε ο Αναστόπουλος στο ματς με τον Προμηθέα

Με το … «έτσι θέλω» ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στην κλήρωση των διαιτητών της 26ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Α1, ζητώντας επιτακτικά το λόγο  για τον οποίο οι τρεις διαιτητές που δεν ήθελε ο Ολυμπιακός (Αναστόπουλος,Μάνος ,Παναγιώτου) δεν ορίζονταν στα παιχνίδια του ,ενώ είχε προηγηθεί και η παρουσία του Μάνου Παπαδόπουλου στα γραφεία της ΚΕΔ.

Μετά λοιπόν απο αυτά τα δύο γεγονότα, μάλλον δεν είναι τυχαίο το γεγονός  ότι ο Αναστόπουλος ορίστηκε στο ματς της Τετάρτης κόντρα στον Προμηθέα που είναι προγραμματισμένο να γίνει στο ΣΕΦ ,στις 17.30 . Μάλλον τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Με τον Γιαννακόπουλο να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Παρακολουθούμε για 9 συνεχόμενες αγωνιστικές την ΚΕΔ να πράττει σε ανομία. Να υφίσταται και να υποκύπτει στον εκβιασμό των ανθρώπων του Ολυμπιακού λέγοντας ότι δεν πρόκειται να κατέβουν να αγωνιστούν αν οριστούν τρεις συγκεκριμένοι διαιτητές. Δεν μας έχει εξηγήσει κανένας με ποια κριτήρια δύο διεθνείς διαιτητές και ένας ακόμη δεν μπαίνουν στις κληρώσεις για τα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Αυτό τι αποδεικνύει; Αποδεικνύει αυτό που λένε πως οι Ολυμπιακοί ότι κράτος είναι ο Ολυμπιακός, αλλά ζούμε σε ένα κράτος μπουρδέλο. Ακούγεται ότι υπάρχουν εκβιασμοί από τον υπουργό προς την ΕΟΚ; Από την ΕΟΚ προς τους διαιτητές; Δεν θέλω να πιστέψω τέτοια πράγματα! Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να αποδεχτεί κάτι τέτοιο, πάντα πηγαίνει με τους νόμους και θα’ θελα να δω για ποιο λόγο δεν ορίζονται οι διαιτητές που ο Ολυμπιακός λέει ότι είναι ανεπιθύμητοι. Όλοι καταλαβαίνουμε ότι θέλει να χρησιμοποιήσει ο Ολυμπιακός το επιχείρημα ότι δεν είναι υπότροπος, γιατί είναι άλλο η αγωνιστική περίοδος και άλλα τα playoffs, ώστε να μην πέσει στην Α2. Αυτό είναι ο θάνατος του μπάσκετ. Θα βγει η κάθε ομάδα να πει ότι δεν θέλει τον έναν ή τον άλλο διαιτητή και θα καταλήξουμε να μην υπάρχουν Έλληνες διαιτητές, που παγκοσμίως είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Και θα αναγκαστούμε να υποστούμε όλοι αυτόν τον εκβιασμό του Ολυμπιακού και να πάμε σε ξένους διαιτητές. Ο Παναθηναϊκός δεν θα υποκύψει σε αυτά τα παιχνίδια. Περιμένω έστω και την ύστατη στιγμή η ΚΕΔ να μην υποκύψει και να αποδείξει ότι δεν παίζει παιχνίδια, βάζοντας αυτούς τους διαιτητές, όσοι μπορούν να μπουν, σε αγώνες του Ολυμπιακού. Αλλά αυτό δεν αλλάζει ότι περιμένουμε απαντήσεις για ποιο λόγο επί εννέα συνεχείς αγωνιστικές δεν ήταν στις κληρώσεις αυτοί οι διαιτητές. Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να παραμείνει θεατής σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Μπορεί να αποδεικνύεται πως κράτος είναι ο Ολυμπιακός με τις αποφάσεις που παίρνονται, αλλά και ο Παναθηναϊκός δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια. Θέλω να πιστεύω πως δεν θα χρειαστεί να φτάσουμε σε ακραίες καταστάσεις μετά την κλήρωση», τόνισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχωρώντας από την αίθουσα πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button