ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Τσόρι το πρώτο γκολ της χρονιάς!

1463751_1

Η πρωϊνή προπόνηση της Τετάρτης περιελάμβανε και δίτερμα στον Ολυμπιακό με τον Αργεντινό «μαέστρο» να …ανοίγει το σκορ στο εκπαιδευτικό διπλό, δείχνοντας τις άγριες διαθέσεις του.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο και για τον Ολυμπιακό της νέας περιόδου! Ο Αργεντινός μέσος, ο οποίος πρόσφατα επέκτεινε τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές Ελλάδας για τέταρτη διαδοχική σεζόν, φρόντισε από το πρώτο κιόλας εκπαιδευτικό δίτερμα επί αυστριακού εδάφους να αναδείξει σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια τις ηγετικές του ικανότητες, αλλά και την εκτελεστική του δεινότητα!

Ο «μαέστρος» του Θρύλου πέτυχε το παρθενικό γκολ στο πρώτο δίτερμα για τη νέα σεζόν ξεκινώντας από το σημείο, που …ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν 9σ.σ. ε΄χιε σημειώσει το μοναδικό γκολ του Ολυμπιακού στον τελιικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ)

Επίσης, στα αξιοσημείωτα ο επιπόλαιος τραυματισμός του Σεμπά σε σύγκρουση που είχε με τον Ντιόγκο Φιγκέιρας. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ αποκόμισε ένα μικρό αιμάτωμα δίχως όμως να είναι κάτι το ανησυχητικό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button