ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Στίλερ «σφυρίζει» τον Ολυμπιακό

Ο 36χρονος Γερμανός ρέφερι ορίστηκε από την UEFA  να διευθύνει την αναμέτρηση του Τορίνο ανάμεσα στην Γιουβέντους και τον Ολυμπαικό για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

 

Γνωστός έγινε από την UEFA ο ρέφερι που θα διευθύνει την αναμέτρηση της Γιουβέντους με τον Ολυμπιακό την προσεχή Τετάρτη στο «Juventus Arena».

Ο λόγος για τον Γερμανό Τομπίας Στίλερ, που θα έχει βοηθούς του, τους συμπατριώτες του Μάικ Πίκελ, Γιαν Σεϊντέλ και επιπρόσθετους, τους Μάρκο Φριτς, Χαρμ Όσμερς.

Όπως έγινε γνωστό, τέταρτος θα είναι ο επίσης Γερμανός Κρίστιαν Γκίτελμαν

Αξίζει να τονιστεί, ότι παρά το νεαρό της ηλικίας του ο Στίλερ έχει διευθύνει συνολικά 361 παιχνίδια, έχοντας δείξει 1143 κίτρινες κάρτες και 54 κόκκινες. Έχει παραστάσεις, όμως κυρίως από μικρότερες κατηγορίες.

Από το 2012 διευθύνει αγώνες Bundesliga και από το 2014 φιλικές αναμετρήσεις Εθνικών ομάδων και αγώνες για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Στίλερ είχε διευθύνει ακόμη μία φορά στο παρελθόν ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού. Αυτό συνέβη πέρυσι στο εντυπωσιακό 4-1 των «ερυθρόλευκων» επί της Αστάνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Europa League

Σχετικά Άρθρα

Back to top button