ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο πρωταθλητής Ευρώπης είναι εδώ

Ο πρωταθλητής Ευρώπης και πιο δυνατός από ποτέ. Οι ερυθρόλευκοι διέλυσαν την Μλαντοστ στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά με 13-8 και έκαναν ακόμα ένα σημαντικό βήμα στο μακρύ ταξίδι προς το Αννόβερο. Σε μεγάλη ημέρα ο Πάβιτς που κατέβασε ρολά απέναντι στους συμπατριώτες του ενώ πολύ καλή εμφάνιση για ακόμα μια φορά από τον Δερβίση που δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν φουριόζοι το παιχνίδι και παίζοντας πολύ δυνατά στην άμυνα και με τον Πάβιτς σε μεγάλη ημέρα, μπόρεσαν από τα πρώτα λεπτά να πάρουν τα ηνία του παιχνιδιού ενώ με τα γκολ των Σκουμπάκη, Δερβίση και Φουντούλη έκλεισαν την πρώτη περίοδο μπροστά στο σκορ με 3-0.

Η Μλάντοστ αντέδρασε και μπόρεσε να μειώσει σε 3-2 με Μπιλιάκα και Μίλος. Ο Ολυμπιακός, όμως, είχε απαντήσεις και έφερε ξανά τη διαφορά στα δύο γκολ (4-2). Γκολ η Μλάντοστ, απαντούσε ο Πρωταθλητής Ευρώπης, έτσι το 6-4 στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ήρθε απόλυτα φυσιολογικά.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο τρίτο οκτάλεπτο. Με την άμυνά του να είναι δυνατή και σωστές επιλογές στην επίθεση, οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να ελέγχουν το ματς και να αυξάνουν τη διαφορά υπέρ του. Με σερί 2-0 στο πρώτο μισό της 3ης περιόδου ο Ολυμπιακός έφτασε σε νταμπλ σκορ (8-4) με τα γκολ των Φουντούλη και Δερβίση. Η Μλάντοστ επέστρεψε στο ματς και μείωσε στα δύο γκολ. Αλλά το φινάλε του οκταλέπτου ήρθε με τους «ερυθρόλευκους» να φτάνουν στο +3 (10-7) με το γκολ του Γενηδουνιά.

Συνεχίζοντας ακόμα πιο αποφασιστικά στο ξεκίνημα του τέταρτου οκταλέπτου, ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε. Ο Πάβιτς τα έβγαζε, ο Δερβίσης με τον Φουντούλη τα έβαζαν. Με το σκορ να φτάνει στα μισά της περιόδου στο +5 (12-7), με τη διαφορά να φτάνει στη μέγιστη τιμή της. Η άμυνα ήταν όπως έπρεπε σε αυτό το οκτάλεπτο και οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έκαναν αυτό που έπρεπε. Ολοκλήρωσαν το ματς με 5 γκολ διαφορά, 13-8, η οποία μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη στη συνέχεια.

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 3-4, 4-3, 3-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 4, Νικολαΐδης, Δερβίσης 4, Μπούσλιε, Μουρίκης, Γούνας, Αργυρόπουλος, Όμπραντοβιτς 1, Γαλανόπουλος.

Μλάντοστ: Μάρτσελιτς, Ράντου 1, Μίλος 2, Τσάγκαλι 1, Τσουκ 1, Πέτκοβιτς, Έρτσεγκ, Λάζιτς 1, Μπάγιτς, Μπιλιάκα 1, Μπουλιούμπασιτς 1, Χάρκοβ, Γιούρλινα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button