ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο “προσγειωμένος” Πρίντεζης

Ο υπαρχηγός Γιώργος Πρίντεζης ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη τύπου, εν όψει του τελικού με τη Φενέρ και με τις δηλώσεις του έδειξε ότι και αυτός και οι συμπαίκτες του είναι απόλυτα προσγειωμένοι και κάνουν Focus στον τελικό.

Αναλυτικα η τοποθέτηση του:

«Για εμάς στο κλαμπ είναι μεγάλη επιτυχία και τιμή να παίζουμε σε έναν ακόμη τελικό και είναι περήφανος για τον σύλλογό και τους οπαδούς μας. Όπως γνωρίζετε περάσαμε δύσκολες ημέρες στην Ευρωλίγκα και φτάσαμε στο σημείο που φτάσαμε. Είμαι ευτυχισμένος για τη νίκη, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και τώρα έχουμε έναν ακόμη τελικό και ελπίζω να νικήσουμε και να πάρουμε ένα ακόμη τρόπαιο».

Γνωρίζουμε πλέον όλοι τι θα κάνετε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Κανείς δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το απρόβλεπτο και τι μπορεί να κάνει ο Σπανούλης! Σε ρωτάω γιατί είστε και φίλοι.

Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ ενός καλού παίκτη και ενός μεγάλου παίκτη, είναι το χαρακτηριστικό τους. Όλοι οι μικρότεροι παίκτες προσπαθούν να συγκεντρωθούν και να ακολουθήσουν τους πιο έμπειρους. Πρέπει να βρει μία άλλη λύση ο Βασίλης στα δύσκολα μέσα σε έναν αγώνα και αυτό κάνει. Για αυτό είναι ηγέτης και είναι δύσκολο να τον σταματήσει κανείς.

Το 2015 είχατε απέναντί σας τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης, τώρα είναι σχεδόν το ίδιο με γηπεδούχο την Φενέρμπαχτσε.

Είναι το ίδιο, εντάξει, αλλά είναι Final 4 και είναι ένας αγώνας. Όταν κερδίσαμε χθες δεν γιορτάσαμε τη νίκη ούτε για πέντε λεπτά και εστιάσαμε στον επόμενο τελικό. Το 2015 είχαμε πανηγυρίσει, αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήταν λάθος και εκείνο, αλλά χθες δεν πανηγυρίσαμε ούτε πέντε λεπτά, αμέσως συγκεντρωθήκαμε στον επόμενο αγώνα.

Το 2012 είχατε πάει βόλτα στον Βόσπορο πριν τον τελικό, θα γίνει κάτι παρόμοιο; Έχεις προτείνει κάτι;

Εμένα μου αρέσει να ψαρεύω, αλλά αυτό θα το αποφασίσει ο προπονητής. Δεν υπάρχει, ακόμα, κάποια πρόταση (γέλια).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button