ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο πιστός στρατιώτης Ιντέγε

1534929Είναι….πιστός στρατιώτης της ομάδας και δεν το κρύβει. Ο λόγος για τον Μπράουν Ιντέγε, με το Νιγηριανό που εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη  συνέντευξη τύπου, τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι έτοιμοι να ξεπεράσουν την ήττα από τη Λάρισα, και να πετύχουν τις νίκες πυ πρέπει με ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ, ενώ έκανε αναφορά και στη συνεργασία του με τον Οσκαρ Καρντόζο.

 

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Νιγηριανού φορ:

Υπάρχει πίστη σε εσένα και στους συμπαίκτες σου ότι μπορεί ο Ολυμπιακός να επιστρέψει στις νίκες στα δύο πολύ σημαντικά ματς με τον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ μετά την προβληματική εμφάνιση με τη Λάρισα;

Ως παίκτες γνωρίζουμε πόσο σημαντικά είναι τα επόμενα ματς, έχουμε απόλυτη γνώση. Αφήνουμε πίσω μας την κακή εμφάνιση και την ήττα και θα συγκεντφωθούμε στα επόμενα παιχνίδια.

Επειδή έχει φανεί ότι ο Ολυμπιακός τελευταία έχει πρόβλημα στην παραγωγή φάσεων, το έχεις εντοπίσει ή ήταν μία κακή παρένθεση η εικόνα με την Λάρισα;

Όχι, δεν πιστεύω ότι αντιμετωπίζουμε τέτοιου είδους πρόβλημα. Πιστεύω ότι έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να βγάζουμε φάσεις και να πετυχαίνουμε γκολ.

Πώς βλέπεις τη συνεργασία σου με τον Καρντόσο;

Είναι πολύ καλή η συνεργασία μας, είναι καλό παιδί, είναι η πρώτη φορά που προσπαθήσαμε κάτι τέτοιο ως ομάδα. Αυτό χρειάζεται ουλειά. Εγώ είμαι χαρούμενος να κάνω ό,τι θέλει ο προπονητής και να βοηθήσω την ομάδα μου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button