Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ολυμπιακός κόντρα στον ρατσισμό! (Video)

untitled-6

Με ένα εξαιρετικό video στα social media  η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός απέδειξε έμπρακτα την κοινωνική της ευαισθητσία εκφράζοντας την αντίθεσή της σε θέματα φυλετικών διακρίσεων.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη όλα αυτά τα χρόνια φροντίζει να αναδεικνύει το έντονα ευαισθητοποιημένο του πρόσωπο και να δίνει βροντερό παρών σε καμπάνιες που άπτοναι σε ζητήματα κοινωνικών ανισοτήτων.

Η δράση των πρωταθλητών  Ελλάδας είναι τεράστια όλα αυτά τα χρόνια και αυτό αποδεικνύεται έμπρακτα από τις αγαθοεργίες τους.

Με αφορμή τις προεκτάσεις που έχει πάρει το φαινόμενο του ρατσισμού στις ημέρες μας και ιδιαίτερα στον αθλητισμό, οι «ερυθρόλευκοι» συμμετείχαν ενεργά στις εβδομάδες δράσης της Fare κατά του ρατσισμού, μέσα από την καμπάνια της «Football People».

Μάλιστα, η επίσημη ιστοσελίδα της πειραϊκής ΠΑΕ ανέβασε εένα όμορφο video στα social media στο οποίο οι Παναγιώτης  Ρέτσος, Αντρέ Μάρτινς και Ντιόγκο Φιγκέιρας φόρεσαν τα μπλουζάκια της «Football People» και έστειλαν το δικό τους μήνυμα

.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button