ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ο Ολυμπιακός καλύπτει όλα μου τα θέλω!»

13151698_834950993304587_6521786894741154349_n

Τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι ανήκει στην οικογένεια των πρωταθλητών Ελλάδας, εξέφρασε ο Ντάνιελ Χάκετ.

Μπορεί να μην έχει συμπληρώσει ούτε χρόνο στον Πειραια, ωστόσο το συναισθηματικό του «δέσιμο» με τον Ολυμπιακό είναι ιδιαίτερα έντονο και αυτό φαίνεται σε κάθε περίπτωση!

Για τον Ντάνιελ Χάκετ ο λόγος, ο οποίος έχει αναδειχθεί σε σούπε μεταγραφή για τους πρωταθλητές Ελλάδας αναδεικνύοντας σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια τις αρετέςτου.
Ο 28χρονος Ιταλοαμερικανός γκαρντ του Θρύλου σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real News» εξέφρασε τον ενθουσοιασμό του για το πώς αισθάνεται στον Πειραιά, ενώ μίλησε και για τον μεγάλο στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος από το να κατακτήσουν τον τίτλο, απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του::

Για την ημιτελική σειρά των πλέι-οφς με την ΑΕΚ:
«Θέλαμε από το ξεκίνημα των ημιτελικών να τελειώσουμε στα τρία παιχνίδια, για να πάμε όσο πιο ξεκούραστοι γίνεται στους τελικούς. Τα καταφέραμε και πλέον μας περιμένει ακόμη μια έντονη σειρά, με απαιτητικά και δύσκολα ματς, τα οποία θέλουν προσοχή και σοβαρότητα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο τους δευτερόλεπτο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και 100% συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή μας. Και θα είμαστε».

Για την άμυνα-κλειδί των «ερυθρόλευκων»:
«Όλα παίζουν ρόλο σ΄ έναν αγώνα, αλλά η άμυνα είναι η ταυτότητά μας, το στοιχείο εκείνο που καθημερινά δουλεύουμε για να γίνουμε όσο πιο αποτελεσματικοί γίνεται. Να περιορίζουμε τους αντιπάλους σουτέρ, να παίρνουμε τα ριμπάουντ και να τρέχουμε στον αιφνιδιασμό. Αυτό κάναμε στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ και αυτό πρέπει να κάνουμε σε κάθε ματς για να κερδίζουμε».

Για τους τελικούς της Basket League με τον ΠΑΟ:
«Θα είμαστε έτοιμοι. Έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας, για το οποίο παλέψαμε σκληρά όλη τη χρονιά και μαζί τη συμπαράσταση του εκπληκτικού κόσμου μας, που πάντοτε βρίσκει τον τρόπο να μας κάνει να νιώθουμε μοναδικά, να μας σπρώχνει στη νίκη. Από την πλευρά μας, αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να εμφανιστούμε όπως πρέπει για να μπορέσουμε στο τέλος να πετύχουμε τον στόχο μας και να πάρουμε τον τίτλο. Το έχω πει ξανά ότι ο Ολυμπιακός καλύπτει όλα μου τα θέλω. Είναι η ομάδα που μπορεί να σου δώσει τίτλους, να σε κάνει νικητή, να σε μάθει να μην τα παρατάς ποτέ».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button