ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ο Ολυμπιακός καλύπτει τον Γκονζάλες!»

2023893

Στην πρόθεση των πρωταθλητών Ελλάδας να καλύψουν τις απαιτήσεις της Παλέρμο για την απόκτηση του διεθνούς Κοσταρικανού αμυντικού αναφέρονται ιταλικά Μέσα ενημέρωσης.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Τη στιγμή, όπου άπαντες στον Ολυμπιακό έχουν στρέψει την προσοχή τους στην κρίσιμη ρεβάνς της Τετάρτης κόντρα στην Χάποελ Μπεερ Σεβά, φροντίζουν να έχουν ανοικτές τις κεραίες τους και σε θέματα μεταγραφικής υφής.

Η αναγκιαότητα ενίσχυσης στα μετόπισθεν αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τους πρωταθλητές Ελλάδας, με το όνομα του διεθνούς Κοσταρικανού Τζιανκάρλο Γκονζάλες να βρίσκεται πολύ ψηλά στο μεταγραφικό κάδρο.

Την Δευτέρα (1/8) η ιστοσελίδα calcionews24.com ανέφερε ότι ο Θρύλος προτίθεται να καλύψει τις απαιτήσεις της Παλέρμο, ώστε να κάνει δικό του τον 25χρονο διεθνή Κοσταρικανό στόπερ

«Οσον αφορά στον αμυντικό Γκονζάλες, όλα δείχνουν ότι θα πάρει μεταγραφή. Ο Ολυμπιακός προτίθεται να καλύψει τις απαιτήσεις του συλλόγου από τη Σικελία, ενώ παράλληλα απομένει η συμφωνία με τον παίκτη, ο οποίος βρίσκεται και στο στόχαστρο της Ρόμα» αναφέρει σχετικά το εν λόγω δημοσίευμα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button