Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Οαρό «σκότωσε» τον ΑΠΟΕΛ

oaro

Στην πρώτη της ήττα  στον όμιλο του Ολυμπιακού υποχρεώθηκε η πρωταθλήτρια Κύπρου, με τον Γάλλο φορ της Γιανγκ Μπόις να πετυχαίνει χατ-τρικ.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Την παρθενική του ήττα σε αυτή τη φάση των ομίλων του Europa League  γνώρισε ο ΑΠΟΕΛ.

Οι πρωταθλητές Κύπρου μένοντας πολύ μακριά από τον καλό αγωνισιτκό τους εαυτό έπεεσαν στην παγίδα, που τους έστησε η Γιανγκ Μπόις μέσω και του συνθετικού της χλοοτάπητα,  χάνοντας με 3-1 στην Βέρνη και πλέον δόθηκε η ευκαιρία στην ελβετική ομάδα να ξαναμπεί στο κυνήγι της πρόκρισης στους «32» της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Οαρό, ο οποίος με τα τρίτα τέρματα που πέτυχε, πήρε στην πλάτη του την Γιανγκ Μπόις και τη οδήγησε εκ του ασφαλούςς την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση.

Ο Γάλλος φορ, ο οποίος πρόσφατα επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά τον τραυματισμότου, ήταν ο άνθρωπος, που με τα τρία τέρματα που σημείωσε (18’, 52’, 82’ πέναλτι), ώθησε την δευτεραθλήτρια Ελβετίαςεκ του ασφαλούς προς τον θρίαμβο.

Ο ΑΠΟΕΛ είχε ξεκινήσει καλά το ματς και μάλιστα στο 14’΄είχε ανοίξει το σκορ με όμορφο γκολ του Γιώργου Εφραίμ, όμως στη συνέχεια παραδόθηκε στην ελβετική οάδα.

Γιανγκ Μποις: Μβόγκο, Φον Μπέργκεν, Λέτσιακς, Ραβέτ (88′ Ντουά), Σικ (80′ Μπερτόνε), Σούτερ, Νούχου, Ζακάρια, Κούμπο, Σανόγκο, Ορό (84′ Φρέι)

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Αστίθ, Καρλάο (50′ Μερκής), Λάγο, Μοράις, Βινίσιους, Μπερτόλιο, Εφραίμ, Βάντερ (68′ Γιαννιώτας), Σωτηρίου

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button