ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ντουράντ-ο Μπλατ και η Ρεάλ

O Ντέιβιντ Μπλατ ήταν και πάλι εντυπωσιακός όσον αφορά στις απαντήσεις  του στη Media Day  εν όψει Ρεάλ Μαδρίτης  στο τελείωμα της διαβολοεβδομάδας . Με τον Αμερικανοισραηλινό να απαντάει με ιδιαίτερο τρόπο για τα μεταγραφικά σενάρια, ενώ αναφέρθηκε και στη σημασία της νίκης κόντρα στην Μπάγερν.

Αναλυτικά:

Για τον παίκτη που ψάχνει: Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με του δημοσιογράφους. Διαβάζω δεκάδες ονόματα. Σήμερα με σταμάτησε κάποιος και μου είπε πως παίρνουμε έναν παίκτη τον οποίο δεν είχα ακούσει ποτέ πριν. Πιστέψτε με ξέρω καλά την αγορά και δε γνώριζα καν την ύπαρξή του. Κάποιες φορές έρχεται κάποιος μας προτείνει έναν παίκτη και αυτομάτως γίνεται είδηση. Οι προσδοκίες των media είναι μεγαλύτερες από τις δικές μου.

Σας λέω με σιγουριά και ειλικρίνεια πως αν o Κέβιν Ντούραντ αποφασίσει να φύγει από τους Ουόριορς, θα τον πάρουμε εμείς. Επειδή αυτό δε βλέπω να συμβαίνει στο άμεσο μέλλον, σας διαβεβαιώ πως δε θα τον πάρουμε

Για το παιχνίδι με τη Ρεάλ: Είναι δύσκολο και συναρπαστικό να παίζεις δύο παιχνίδια στην ίδια εβδομάδα. Έχουμε παίξει ήδη αρκετά παιχνίδια πολύ υψηλού επιπέδου και έχουμε ακόμα ένα μπροστά μας. Για αυτό όμως έχουμε υπογράψει τα συμβόλαια μας. Είμαστε έτοιμοι για ακόμα μία πρόκληση, περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα με μεγάλη ιστορία όπως κι η δική μας. Ανυπομονούμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να κυνηγήσουμε τη νίκη.

Για τη νίκη επί της Μπάγερν: Ξέραμε ότι θα γινόταν μάχη στο Μόναχο και έτσι τελικά έγινε. Στην επίθεση δεν είχαμε ρυθμό, αλλά η άμυνά μας λειτούργησε εξαιρετικά. Η Μπάγερν έχει ποιότητα, μη ξεχνάμε πως κέρδισε τον Παναθηναϊκό στο ίδιο γήπεδο. Κάναμε αυτά που έπρεπε και φτάσαμε στη νίκη. Το έχω ξαναπεί. Δεν απογοητεύομαι μετά από ήττες, δεν ενθουσιάζομαι μετά από νίκες. Πρέπει να κοιτάμε τα πράγματα με συγκεκριμένο τρόπο και με το βλέμμα στο μέλλον. Είμαστε μία νέα ομάδα με παίκτες που τώρα γνωρίζουν την διοργάνωση. Πρέπει να τους βοηθήσω να δέσουν και να βελτιωθούν. Αν δείτε το πρόγραμμά μας, είναι πολύ πιο δύσκολο από το πρόγραμμα άλλων ομάδων της Euroleague.

Για την στήριξη που έδωσαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στη Γερμανία: Ήταν σπουδαίο. Μας βοήθησε ο κόσμος, μας έδωσε κίνητρο γιατί είχαν μεγάλο πάθος. Το νιώσαμε αυτό, στη προπόνηση και στον αγώνα. Ήταν ένα τρομερό συναίσθημα, σημαίνει πολλά για εμάς.

Για τις απουσίες της Ρεάλ: «Και εμείς δεν θα έχουμε τον Τουπάν. Τώρα επέστρεψε και ο Στρέλνιεκς. Ο Γίανις είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Μας βοήθησε πολύ χθες. Οι ομάδες θα χάσουν παίκτες, έτσι είναι το πρόγραμμα. Δεν μπορούμε να στεκόμαστε στις απουσίες, πρέπει να βγαίνουμε στο παρκέ και να παλεύουμε».

Για τον Σφαιρόπουλο που πήγε στη Μακάμπι: Του εύχομαι καλή επιτυχία, Μετά τον Ολυμπιακό, η Μακάμπι είναι η δεύτερη πιο αγαπημένη μου ομάδα. Ελπίζω κι οι δύο να φτάσουν μακριά. Βρίσκεται σε μία δύσκολη περίοδο, αλλά ξέρω πως είναι εξαιρετικός προπονητής και του εύχομαι τα καλύτερα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button