ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Μαρτίνς και οι “έξυπνες” μεταγραφές

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H σεζόν που έρχεται είναι απόλυτα ιδιαίτερη για τον Ολυμπιακό. Ενα νέο ξεκίνημα έρχεται για την ομάδα, με νέο προπονητή και νέα δεδομένα ,με στόχο ένα και μοναδικό .Την επιστροφή στην κορυφή .

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει πιάσει ήδη δουλειά με τους συνεργάτες του και όλοι έχουν να λένε  για το πάθος που δείχνει για να πετύχει μαζί με τους συνεργάτες του. Ακούει ,μαθαίνει και βγάζει συμπεράσματα για πράγματα τα οποία θα του φανούν χρήσιμα για τη συνέχεια.  Ακόμα και την Κ17 θα παρακολουθήσει στο Φάιναλ Φορ του Αγρινίου ,στο οποίο θα πάει μετά  τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Ενα πάντως από τα …καυτά θέματα που θα απασχολήσουν τον Πορτογάλο και θα αποτελέσουν X -Factor  στο να πετύχει είναι οι παίκτες που θα επιλέξει στις μεταγραφές.  Οι εποχές που γίνονταν μεταγραφικές υπερβάσεις έχουν περάσει εδώ και καιρό με το ζητούμενο  να είναι να γίνουν “έξυπνες” μεταγραφές, όπως κάποτε με τους Μιλιβόγεβιτς, Μιραλάς, παλιότερα με τον Τουρέ ,αλλά και με τους Μαζουάκου-Χολέμπας-Φουστέρ.   Και σε αυτό θα παίξει ρόλο και το “μάτι” του Μαρτίνς ,αλλά και οι Μοντέστο -Κοβάτσεβιτς που θα ασχοληθούν ενδελεχώς με το εν λόγω κομμάτι.

Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να έχει απλά καλούς παίκτες, αλλά ποδοσφαιριστές που θα σεβαστούν την ομάδα που θα έρθουν να αγωνιστούν  και θα έχουν στόχο να τη βοηθήσουν να διακριθεί. Κάτι που θα κάνει καλό και στους ίδιους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button