ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Λεόνε στη Σχολή Πύργου

pyrgos (1)

Το παρόν στην όμορφη εκδήλωση λήξης της αγωνιστικής περιόδου της Σχολής Πύργου έδωσε η εμβληματική μασκότ του Ολυμπιακού.

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκε η τελετή λήξης της αγωνιστικής περιόδου στη Σχολή Πύργου και το πιο καλό από όλα, ήταν πως το παρών έδωσε και ο Λεόνε.

Η χρονιά τελείωσε πετυχημένα για την εν λόγω Σχολή και η μασκότ του Ολυμπιακού ταξίδεψε έως την Ηλεία, εκεί όπου δόθηκε η λήξη της περιόδου.

Τα παιδιά πήραν πολλούς επαίνους και μετάλλια και έδωσαν ραντεβού για την επόμενη σεζόν, εκεί όπου αναμένεται η ίδια επιτυχία.

Η τελετή ήταν τόσο όμορφη, που ένας τυχερός κέρδισε κι ένα ποδήλατο.
Η Σχολή κατά την διάρκεια της σεζόν κατάκτησε Πρωτάθλημα ΕΠΣ Ηλείας ενώ είχε εντυπωσιακή παρουσία σ’ όλα τα τουρνουά που συμμετείχε.

Ο επικεφαλής της Σχολής κ. Τάσος Φερεκίδης δήλωσε: «Μια ωραία χρονιά έφτασε στο τέλος της. Στόχος μας
είναι να έχουμε χαρούμενα παιδιά στην Ακαδημία μας τα οποία να μαθαίνουν ποδόσφαιρο και να βελτιώνονται συνεχώς. Είμαστε πολύ τυχεροί που είμαστε στην οικογένεια του Ολυμπιακού αφού δουλεύουμε σε υψηλό επίπεδο.

Το γεγονός ότι είμαστε Σχολή του Ολυμπιακού μας κάνει να θέλουμε να δουλεύουμε κάθε χρόνο και καλύτερα αφού αυτή η ομάδα δεν έχει ταβάνι. Ευχαριστούμε τα παιδιά και τους γονείς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν. Τα παιδιά άξιζαν γι’ αυτά που πέτυχαν να έχουν δίπλα τους στο φινάλε τον Λεόνε».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button