ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Κόλιανιν συνεργάτης του Βλάχου!

155051

Ο παλαίμαχος Κροάτης περιφερειακός, ο οποίος την σεζόν 2011-12 αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, αναλαμβάνει χρεή βοηθού  προπονητή την  νταμπλούχο ομάδα πόλο.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, αλλά αυτή τη φορά για λογαριαμσό του τενχικού επιτελείου των «ερυθρόλευκων» πραγματοποίησε ο Χρβόγιε Κόλιανιν.

Ο παλαίμαχος Κροάτης περιφερειακός, ο οποίος αγνωίστηκε στον Θρύλο τη σεζόν 2011-12 αναλάμβάνει χρέη βοηθού προπονητή του Θοδωρή Βλάχου καλύπτοντας το κενό που άφησε η αποχώρηση του Δημήτρη Μάζη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του, με τον Χρβόγκε Κόλιανιν, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη βοηθού προπονητή και θα στελεχώσει το τεχνικό επιτελείο της ομάδας πόλο Ανδρών, όντας άμεσος συνεργάτης του Θοδωρή Βλάχου.

Με αφορμή την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, αλλά από το πόστο του στενού συνεργάτη του Θοδωρή Βλάχου, ο Χρβόγκε Κόλιανιν δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι πάλι στον Ολυμπιακό! Σε ένα μεγάλο κλαμπ που πέρσι έδειξε ότι είναι στην κορυφή του ευρωπαϊκού πόλο. Επίσης είμαι πολύ χαρούμενος που θα δουλέψω με τον Θοδωρή Βλάχο που έχει αποδείξει ότι είναι κορυφαίος προπονητής τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με την Εθνική Ελλάδας. Το φετινό ρόστερ έχει ενισχυθεί ακόμα περισσότερο αφού αποκτήθηκαν πολύ καλοί παίκτες που έχουν κερδίσει μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά και τα Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ξέρω ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι πάντα κοντά στην ομάδα σε όλα τα αθλήματα. Περιμένουμε τη στήριξή του και την νέα χρονιά».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button