ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Ο καλός Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα”

Αγαπήθηκε όσο λίγοι. Είναι τους λατρεμένους ποδοσφαιριστές στο λιμάνι και συνάμα από τους κορυφαίους της ομάδας την τελευταία δεκαετία. Ο λόγος για τον Τσόρι Ντομίνγκεζ που έζησε έντονες και δυνατές στιγμές με τη φανέλα του Ολυμπιακού πριν αποχωρήσει πέρσι.

Σε δηλώσεις του στην “Real News” o Αργεντίνος μίλησε για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στη Μπέτις, τον Γιάγια Τουρέ, ενώ δίνει την πρόβλεψή του για το φετινό πρωτάθλημα.

Πιο αναλυτικά:

“Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι, χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Η Μπέτις είναι ομάδα που μπορεί να σου κάνει ζημιά αν δεν της δώσεις τη σημασία που πρέπει. Συχνά μάλιστα παίζει καλύτερα εκτός έδρας από ό,τι στο σπίτι της, όπου η πίεση του κοινού στην Ανδαλουσία είναι αφόρητη. Ο Σετιέν ξέρει τι δυναμικό έχει στα χέρια του και συνήθως το αξιοποιεί με τον πιο ιδανικό τρόπο, ενώ έχει και την ικανότητα να ανακατεύει την τράπουλα στη διάρκεια του αγώνα, αξιόλογος προπονητής σίγουρα.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη πείρα από Ευρώπη, συν ότι αγωνίζεται μπροστά στους οπαδούς του. Δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτό το κοινό που προσωπικά θα θυμάμαι πάντοτε με αγάπη και θαυμασμό. Εννοείται πως αποτελεί όπλο ισχυρό, ο 12ος παίκτης του είναι, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Θα χρειαστεί οι παίκτες του να παίξουν παθιασμένα και συγκεντρωμένα σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο, ακόμη κι αν προηγηθούν στο σκορ να μη χάσουν λεπτό την αφοσίωσή τους στα δεδομένα της αναμέτρησης”.

Θα είναι άραγε κλειδί στο ματς ένα γρήγορο γκολ; “Ναι, αρκεί να μην το πετύχει η Μπέτις. Είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις της και γι’ αυτό είπα πριν πως θέλει προσοχή. Ωστόσο πιστεύω στην έδρα και θεωρώ πως ο Ολυμπιακός θα βρει τον τρόπο να φτάσει στον σκοπό του, που είναι το νικηφόρο ξεκίνημα στον όμιλο.

Σ΄ έναν όμιλο όπου σαφώς η Μίλαν έχει το θεωρητικό προβάδισμα για την πρωτιά, αλλά στην καριέρα μου έμαθα καλά πως όλα γίνονται στην μπάλα, τα πάντα όμως. Ελπίζω και εύχομαι το καλύτερο για την ομάδα μου, δεν θέλει συζήτηση”.

Για τον Γιάγια Τουρέ σχολιάζει πως: “Η καριέρα του τα λέει όλα, πρόκειται για ποδοσφαιριστή υψηλού επιπέδου και παραστάσεων που θα βοηθήσει πολύ τους συμπαίκτες του και ιδίως τα νέα παιδιά που θα κερδίσουν πολλά δίπλα του”.

Για το πρωτάθλημα τονίζει ότι: “Ο συναγωνισμός έχει μεγαλώσει, αλλά ο καλός Ολυμπιακός δεν έχει να φοβάται τίποτα και κανέναν. Και είμαι βεβαίως πως διαθέτει όλα εκείνα τα εφόδια για να επιστρέψει στους τίτλους, κάνοντας και πάλι ευτυχισμένο τον κόσμο του”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button