ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Θρύλος …..Κώστας Χριστοφιδέλης(Video)

Eχουμε συνηθίσει να μιλάμε για μεγάλους παίκτες στο ποδόσφαιρο του Ολυμπιακού οι οποίοι είναι ουκ ολίγοι, έχουμε δεί και ζήσει τεράστιους Θρύλους στο μπάσκετ, αλλά υπάρχουν και σε άλλα αθλήματα παίκτες οι οποίοι έχουν σφραγίσει με την πορεία τους  και την παρουσία τους  το πέρασμα τους από τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας. Και για να σταματήσω τον πρόλογο αναφέρομαι στον Κώστα Χριστοφιδέλη. Τον Legend του ανδρικού βόλει  από την εποχή Μουστακίδη-Τριανταφυλλίδη και όλων των υπόλοιπων  που έκαναν τεράστια καριέρα.

Ο Κώστας, όσο σπουδαίος αθλητής και αν είναι, άλλο τόσο μεγάλος είναι και σαν άνθρωπος. Ενας παίκτης που και στα 41 του, που είναι τώρα μέσα στο γήπεδο δίνει ότι μπορεί  αν και στην τεράστια καριέρα του έχει κατακτήσει πολλά εγχώρια Πρωταθλήματα και Κύπελλα, κυρίως με τον Ολυμπιακό, αλλά και Ευρωπαικά(με τους Ερυθρόλευκους το 1996 και το 2005) και πραγματικά δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανένα.

Ωστόσο, ο Κώστας δίνει μαθήματα σε όλους τους συναθλητές του για το πως πρέπει να είναι εντός και εκτός γηπέδων. Γιατί ένας μεγάλος αθλητής ,πέρα από το ταλέντο, την δυναμική ,την αθλητική αξιοπρέπεια, πρέπει να επιδεικνύει και ήθος αποπνέοντας σεβασμό  και ο Χριστοφιδέλης τα έχει καταφέρει υπέροχα σε όλους τους τομείς.

Κάποτε , όμως, έρχεται η ώρα του τέλους. Ο Κώστας μας αποκάλυψε ότι αυτή θα είναι η τελευταία του χρονιά στο άθλημα. Αυτό που θέλει είναι να φύγει νικητής -πρωταθλητής, όπώς τότε που ήρθε σαν ρολίστας, έγινε πρωταγωνιστής και μετά Θρύλος..Ενας Θρύλος του Θρύλου.. Κώστα….Σε ευχαριστούμε .

https://www.facebook.com/redaroume/videos/2099837803401831/

Σχετικά Άρθρα

Back to top button