ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Θρύλος κοντά στην Ιερά Μονή Νικαίας (Video)

prwto3

Την έμπρακτη στήριξή του στην κατασκήνωση της Ιεράς Μονής Νικαίας έδειξε ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται δίπλα στους πολίτες του Πειραιά και το απέδειξε για μία ακόμα φορά. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ κατόπιν σχετικής οδηγίας του Προέδρου, Βαγγέλη Μαρινάκη, συνεχίζει να βοηθάει και στηρίζει έμπρακτα το σπουδαίο κοινωνικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Νίκαιας.

Ο Θρύλος έχει αναλάβει για δύο ολόκληρους μήνες, κατ’ αποκλειστικότητα, την τροφοδοσία της κατασκήνωσης της Ιεράς Μητρόπολης. Η συγκεκριμένη κατασκήνωση βρίσκεται σε υψόμετρο 600 μέτρων στη Στεφάνη Βοιωτίας, και φιλοξενεί νέους Λυκείων, υποψήφιων ανώτατων σχολών αλλά και φοιτητές που προέρχονται από τις πιο ευαίσθητες κοινωνικά και οικονομικά οικογένειες της Νίκαιας, του Κορυδαλλού, του Περάματος, του Κερατσινίου, του Αιγάλεω και άλλων γειτονικών Δήμων.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο και να βοηθούν τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Κάθε μέρα λοιπόν, χάρη στον Ολυμπιακό και τον Πρόεδρό του Βαγγέλη Μαρινάκη, σερβίρονται τέσσερις μερίδες φαγητού σε 1.000 και πλέον παιδιά και έφηβους του Πειραιά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η κατασκήνωση από το 1985 παρότι μια πυρκαγιά το 2007 έκαψε τα πάντα. Η Μητρόπολη, ωστόσο, με σκληρή δουλειά και τη βοήθεια των χορηγών, όπως ο Ολυμπιακός, βοήθησε και φτιάχτηκε ξανά.

Ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας & ΕΚΕ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κωνσταντίνος Καρδιασμένος, επισκέφθηκε τα παιδιά την κατασκήνωση και τους μοίρασε αναμνηστικά δώρα. Στη συνέχεια τα παιδιά απήλαυσαν τη χαρά του παιχνιδιού σε αγαπημένα και δημοφιλή αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το τένις και το πόλο στις υπέροχες εγκαταστάσεις.

 

Απολαύστε το σχετικό video

Σχετικά Άρθρα

Back to top button