ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Θρύλος ανασυντάσσεται, οι άλλοι είναι… μία ωραία ατμόσφαιρα!

Τέρμα οι κουβέντες. Προέκυψε από κάπου ένα θέμα προπονητή το οποίο διαψεύστηκε από τον επίσημο Ολυμπιακό που σημαίνει μόνο ένα πράγμα. Προχωράμε! Προχωράμε δυνατά και αποφασισμένα για την επίτευξη του μεγαλύτερου στόχου που μπορεί να χαρακτηριστεί και μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της ερυθρόλευκης ιστορίας.

Ο Τάκης Λεμονής και οι ποδοσφαιριστές του βλέπουν μπροστά τους το 8ο σερί και 45ο πρωτάθλημα να βρίσκεται 15 αγωνιστικές μακριά και το βλέπουν πεντακάθαρα από την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Κάποιοι έσπευσαν χθες να τα “φουσκώσουν” ακόμη περισσότερο για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα. Κοινώς, δουλειά δεν είχαμε, δουλειά βρήκαμε.

Πριν είπαμε ότι κοιτάζουμε μπροστά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κοιτάζουμε και τριγύρω μας για το τι συμβαίνει στις τάξεις των αντιπάλων και φερόμενων ως “πρωταθλητών Αυγούστου, Ιουλίου, Σεπτεμβρίου, μεταγραφών και, ούτε καν χειμώνα!

“Mία ωραία ατμόσφαιρα” που έλεγε και ο Ηλιόπουλος! Στον βορά ο Πρίγιοβιτς για παράδειγμα είναι τόσο “πορωμένος” με το πρωτάθλημα που ψάχνεται να σηκωθεί να φύγει από τώρα κιόλας! Στον Παναθηναϊκό, βρακί δεν έχει ο… αποπίσω μας, (ξε)πουλάμε και Κουρμπέλη, και δώστε και σώστε ότι έχετε. Στην ΑΕΚ ακόμα πανηγυρίζουν με τις μεταγραφές των Μασούντ και Μοράν, αλλά όχι το πρωτάθλημα χειμώνα που ούτε αυτό τελικά δεν κατάφεραν να κατακτήσουν.

Μία ωραία ατμόσφαιρα!
Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού και στον δεύτερο γύρο. Για αυτό καλά θα κάνει ο Ολυμπιακός να καθαρίσει όσο γίνεται νωρίτερα και να κόψει τους “βήχες” που μπορούν να προέρχονται από κάθε κατεύθυνση, παίζοντας όπως πρέπει και παρουσιάζοντας επίσης το πρόσωπο του όπως πρέπει. Απλά είναι τα πράγματα!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button