ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Εστράντα «σφυρίζει» τον Θρύλο

Ο Ισπανός Χαβιέ Εστράντα ορίστηκε να διευθύνει τον κρίσιμο επαναληπτικό της προσεχούς Τετάρτης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Παρτιζάν για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

 

Στους ρυθμούς του κομβικού επαναληπτικού της ερχόμενης Τετάρης με την Παρτιζάν κινούνται τα πάντα πλέον στον Ολυμπιακό και άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο δείχνουν να βρίσκονται στον μέγιστο βαθμό ετοιμότητας για τις ανάγκες της προσεχούς κρίσιμης αναμέτρησης στον Ναό.

Μάλιστα, οι πρωταθλητές Ελλάδας, την Δευτέρα (31/7) ενημερώθηκαν και για το διαιτητικό τρίτο, που θα διευθύνει τον αγώνα κόντρα στην ομάδα του Βελιγραδίου

Συγκεκριμένα, ρέφερι της αναμέτρησης ορίστηκε ο Ισπανός Χαβιέρ Εστράντα Φερνάντες.

Ο Ίβηρος διαιτητής θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Μιγκέλ Μαρτίνεθ και Φρανσίσκο Μαρτίν. Τέταρτος θα είναι ο επίσης Ισπανός, Ιγκνάσιο Ιγκλέσιας Βιγιανουέβα.

Ο ρέφερι της προσεχούς καθοριστικής ρεβάνς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League είναι ηλικίας 41 ετών (σ.σ. γεννημένος στις 27 Ιανουαρίου 1976 στη Γέιδα) και είναι μέλος της FIFA από το 2011.

Αξίζει να τονιστεί ότι θα είναι η πρώτη φορά στη διαιτητική του καριέρα που θα διευθύνει αγώνα του Ολυμπιακού, ενώ στο παρελθόν έχει «σφυρίξει» τρεις φορές παιχνίδια του ΠΑΟΚ.

Πέρυσι διαιτήτυσε τους «μελανόλευκους» στην εντός έδρας ήττα των «μελανόλευκων» από την Σάλκε (0-3) για το Europa League, ήταν στο 1-1 στην Ολλανδία με τον Άγιαξ για τον Γ’ προκριματικό του Champions League πέρυσι, ενώ ήταν και στο 0-0 της Καμπάλα με τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League τη σεζόν 2015-16.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button