Νίκος ΑβραμίδηςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Γερμανός “Υδραυλικός” και ο Υγιής ανταγωνισμός

14238324_1396123890402623_2634404158141967218_nΠρεμιέρα  με εξάρα για τον Θρύλο. Και  με τι εμφάνιση.. Κάτι που είχαμε να δούμε καιρό στο Καραϊσκάκη και γενικά από τον Ολυμπιακό. Θα μου πει τώρα κάποιος και δίκαια ίσως..Με τη Βέροια έπαιζα και όχι με την ΑΕΚ . ΟΚ , αλλά δεν μπορώ να μην δώ πράγματα που με χαροποίησαν και με κάνουν να νιώθω καλύτερα για την φετινή ομάδα.

Πρώτος και καλύτερος ο Μάρκο Μάριν. Υδραυλικός πραγματικός. Το ότι είναι παίκταρος είναι δεδομένο, όπως επίσης και το ότι βλέπεις πως το παλικάρι έχει όρεξη να παίξει. Γουστάρει..Τρελαίνεται για να δείξει πράγματα .Μεγάλο πράγμα για ένα ποδοσφαιριστή που ψάχνει να βρει την ποδοσφαιρική του Ιθάκη και είναι μόλις 28 ετών. Με μόνιμο χαμόγελο και τεράστια θέληση..Να είναι καλά το παλικάρι να μας δείξει και άλλα πράγματα. .

Σήμερα ο Γερμανός μας έδειξε πόσο απλό είναι το ποδοσφαιράκι. Χωρίς τις περιττές ενέργειες, αλλά απλά έβγαλε σε 10 λεπτά τέσσερις ασίστ, δύο εκ των οποίων μπήκαν γκολ και η άλλη δοκάρι . Ο παίκτης που ο κάθε φορ ονειρεύεται να έχει πίσω του. Και για να τα λέμε όλα, έπαιξε στη φυσική του θέση..Δεκάρι..

Ο Ελιουνούσι ήταν και αυτός διάολος. Σκόραρες, έδειξε στοιχεία ,είναι και αυτός σχετικά απλός στο παιχνίδι του ,έχει το γκολ.Και αυτός και ο Μάριν ,αλλά και ο Μάρτινς ,που θα μπει σιγά -σιγά, όσο περνάει ο καιρός θα γίνονται καλύτεροι.

Ξαφνικά, είχαμε και χατ τρικ Ιντέγε. Ο Νιγηριανός έδειχνε ότι ζούσε πολύ έντονα το ματς. Είναι λογικό να νιώθει και πιο πιεσμένος  υπό την παρουσία Καρντόζο ,αλλά είναι σίγουρο ότι αυτός ο συναγωνισμός θα κάνει καλό και στους δύο ,αλλά πάνω απο όλα στην ίδια την ομάδα. Ο Ιντέγε είναι εργαλείο, σαφέστατα δεν έχει την ευχέρεια του Παραγουανού, αλλά ξέροντας ότι  δεν είναι πια μόνος του εκεί στην επίθεση, θα δώσει ακόμα περισσότερα..

Επίσης, τεράστια εντύπωση μου έκανε ο Μιλιβόγεβιτς. Ο Σέρβος, έβγαλε και αυτός πάθος.Ηταν ο πανταχού παρών και τα πάντα πληρών.  Πλέον και αυτός δεν  “παίζει” μόνος του..Στη μεσαία γραμμή ,η ομάδα έχει λύσεις και ο Λούκα γνωρίζει πολύ καλά  ότι  δεν είναι η μόνη επιλογή μαζί με τον Καμπιάσο. Με Ρομαό ,Μπουχαλάκη υπάρχει ανταγωνισμός. Αρα, όλοι οφείλουν να δίνουν το παραπάνω. Εν κατακλείδι, αυτό που είδα από την ομάδα είναι ότι έβγαλε   αυτοματισμούς μέσα στο γήπεδο, οι παίκτες δεν κυνηγούσαν ,πλήν εξαιρέσεων, το κάτι παραπάνω και κυρίως έβγαλαν πάθος και τεράστια θέληση που στη  συνέχεια θα βγει σε καλό για τον Ολυμπιακό.

ΥΓ1: Δεν γράφω κάτι για τον Καμπιάσο γιατί ότι και να πει κανείς για τον άνθρωπο αυτό είναι λίγο..

ΥΓ2: Μας …ζαλίσατε με τον Αλμέιδα..Ιντέγε χ3 και ο Καρντόσο όταν  βρει τα πατήματα του θα κλαίνε κάποιοι.

ΥΓ3: Φοβερή εξέδρα σήμερα…Θύρα 7 από…παλιά..

ΥΓ4: Δεν την κατάλαβα την ..μαγκιά που έκανε ο Καπετάνος στον Ρέτσο. Ο σέντερ φορ της Βέροιας σκόραρε  και στράβωσε γιατί ο  νεαρός του Ολυμπιακού τον κράτησε..Δεν κατάλαβα όμως γιατί ο Παντελής συνέχισε την επίδειξη μαγκιάς σε ένα παιδί που ξεκινάει τώρα την καριέρα του.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button