ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Γερμανός Στίλερ θα διευθύνει το ντέρμπι Ολυμπιακού – ΑΕΚ

 

Ο Γερμανός Τομπίας Στίλερ θα διευθύνει τελικά την αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης» μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ αντί του Φινλανδού Βίλε Νεβαλάινεν

 

Τρομερή ανατροπή δεδομένων ως προς τον διαιτητή που θα διευθύνει τελικά το ντέρμπι Ολυμπιακού – ΑΕΚ σημειώθηκε την Πέμπτη (14/2).

Τελικά όπως έγινε γνωστό την αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης» που έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Κυριακή (17/2) θα διευθύνει ο Γερμανός Τομπίας Στίλερ που δεν συζητάμε ότι είναι καλύτερη επιλογή από τον ανύπαρκτο Φινλανδό, Βίλε Νεβαλάινεν.

Ο 38χρονος Στίλερ, δικηγόρος στο επάγγελμα είναι διεθνής από το 2014 και ορίζεται για τρίτη φορά στον Ολυμπιακό. Η πρώτη ήταν στις 10/10/16, στο εντός έδρας παιχνίδι με την Αστάνα (4-1) για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Τα τελευταία χρόνια ορίζεται συνεχώς σε αναμετρήσεις ακι των δύο ευρωπαϊκών διοργανώσεων, δείγμα της εμπειρίας και της ποιότητάς του

Η δεύτερη στις 27/09/17 στο ματς Γιουβέντους-Ολυμπιακός 2-0, για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Στον συγκεκριμένο αγώνα, όπου ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός, δεν έβγαλε ούτε κάρτα. Αν και θα μπορούσε να δείξει στον Κιελίνι, όταν γκρέμισε τον Οφόε, ενώ στο πρώτο ημίχρονο έδωσε 2-3 φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή που ήταν ό,τι πρέπει για τον Ντιμπάλα. Επίσης, στις 12 Οκτωβρίου «σφύριξε» τον αγώνα Ελλάδα-Ουγγαρία 1-0 για το Νάσιονς Λιγκ.

Φέτος έχει διαιτητεύσει από ένα ματς σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ (Γιούνγκ Μπόις-Γιουβέντους 2-1) και Γιουρόπα Λιγκ (Γκενκ-Μπεσίκτας 1-1). Στην Μπουντεσλίγκα «σφυρίζει» από το 2012 και τελευταίο του ματς ήταν το Λεβερκούζεν-Μπάγερν 3-1 στις 2 Φεβρουαρίου.

Ο Στίλερ συνολικά στην Ευρώπη διαιτήτευσε 31 διεθνείς αγώνες, με 4.32 μέσο όρο στις κίτρινες, έκανε έξι αποβολές και έδωσε εννέα πέναλτι.

Βοηθοί του θα είναι οι Ματίας Γέλενμπεκ και Κρίστιαν Γκίτελμαν, ενώ 4 διαιτητής ορίστηκε ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας).

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button