ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Απρίλης των τίτλων

O μήνα που ξεκίνησε μόλις πριν από τρεις ημέρες είναι αυτός που μονοπολεί το ερυθρόλευκο ενδιαφέρον. Ο λόγος είναι ότι περιλαμβάνει τρεις κούπες που μπορεί να διεκδικήσει ο Ολυμπιακός σε ισάριθμα τμήματα!

Συγκεκριμένα, υπάρχει το βόλεϊ και το πόλο γυναικών αλλά και το πόλο των ανδρών που θέτουν σοβαρές πλέον υποψηφιότητες να στεφθούν πρωταθλητές Ευρώπης! Βεβαίως. Πρωταθλητριες Ευρώπης τρεις ομάδες του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού!

Τα κορίτσια του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς από χθες βρίσκονται στον τελικό του CEV Challenge Cup, τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη στο Final Four του LEN Euro League και τα λιοντάρια του Θοδωρή Βλάχου, εφόσον καταφέρουν να νικήσουν την Ζόλνοκ, στο Final Four, ειδαλλιώς στο Final Six του LEN Champions League.

Όλα αυτά συμβαίνουν την στιγμή που η ανωτερώτητα του Ολυμπιακού αμφισβητείται με λόγια του… αέρα και παρά το γεγονός ότι οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους!

Ο Ολυμπιακός βέβαια βρίσκεται σε αυτά τα επίπεδα και αποτελεί την μόνη ελληνική ομάδα με πολυετή παρουσία στις μεγάλες διοργανώσεις, ενώ παράλληλα και τα υπόλοιπα τμήματα φτάνουν ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο. Αλλά τι να πούμε… Και το ευρωπαϊκό, και το διηπειρωτικό και το… διαγαλαξιακό να σηκώσει ο Ολυμπιακός, πάντα θα υπάρχουν οι μερικοί που θα βρίσκουν να λένε…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button