ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ανεβασμένος “Τζούκα” και ο απαραίτητος Οτζίτζα

Το 2017 φεύγει σε λίγες ώρες και μας αποχαιρετάει, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Όπως είναι φυσικό, στόχος και την νέα χρονιά είναι η παραμονή στο όμορφο αυτό ρετιρέ του ελληνικού πρωταθλήματος και οι πρωταθλητές θέλουν όλα τα όπλα στην φαρέτρα τους.

Δύο από αυτά, για τα οποία έχει γίνει πολύς θόρυβος από το καλοκαίρι που ήρθαν είναι ο Ούρος Τζούρτζεβιτς και ο Βαντίζ Οτζίτζα – Οφόε. Τα νέα και από τους δύο είναι πάρα πολύ καλά και τα μηνύματα άκρως ενθαρρυντικά.

Ο Ούρος, ο οποίος κόντεψε να τα… σπάσει στα Χανιά λόγω της μεγάλης ατυχίας του να σκοράρει, φαίνεται πως το έχει βάλει πείσμα να αρχίσει να… ξηλώνει δίχτυα! Τι εννοούμε με αυτό; Ότι δουλεύει, μέρα με την ημέρα όλο και περισσότερο και έχει αρχίσει ήδη να ανεβαίνει και ψυχολογικά και αγωνιστικά. Δείγμα, τα δύο τέρματα που πέτυχε κιόλας στο φιλικό με την Κ-20. Ο Σέρβος γουστάρει να… σκοράρει και φαίνεται! Είναι δεδομένο πως με τον Καρίμ μπορούν να αποτελέσουν ένα φονικό δίδυμο. Ο “Τζούκα” ετοιμάζεται!

Σε ότι αφορά τον Βαντίζ Οτζίτζα – Οφόε έχει γίνει πολύ μεγάλη κουβέντα γύρω από το όνομά του, η οποία εμπλέκεται κιόλας με μεταγραφικά σενάρια. Όμως ο Οτζίτζα φαίνεται πως έχει καταλάβει ότι εδώ υπάρχει μία δουλειά που πρέπει να ολοκληρωθεί και είναι απόλυτα αφοσιωμένος σε αυτό. Εξάλλου είναι ένας ποδοσφαιριστής στον οποίο επένδυσε πολλά ο Ολυμπιακός και κρίνεται απαραίτητος για την μάχη του τίτλου. Με άλλα λόγια, ένας καλός Οτζίτζα είναι αναγκαίος!

Το ίδιο βέβαια αφορά και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Παρότι βρισκόμαστε προς το τέλος των εορτών, άπαντες έχουν επιστρέψει στην κανονικότητα και είναι απόλυτα συνειδητοποιημένοι. Δείγμα άκρως θετικό αφού σιγά σιγά θα μπει στο κλίμα και ο Εχσάν Χατζισαφί αλλά και εκείνοι που ενδεχομένως να αποκτηθούν.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button