ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο άπειρος Μπαστιάν «σφυρίζει» τον Θρύλο

122521

Ο «ελλιπέστατος» αγωνιστικών παραστάσεων (μόλις 33 ετών) Γάλλος ρέφερι Μπενουά Μπαστιάν ορίστηκε να διευθύνει τον κρίσιμο επαναληπτικό της Τετάρτης ανάμεσα στη Χάποελ Μπεερ Σεβά και τον Ολυμπιακό.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Έναν παντελώς άπειρο διαιτητή επέλεξε η UEFA  να διευθύνει το πιο κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού των τελευταίων ετών!

Ο λόγος για τον μόλις 33χρονο Γάλλο Μπενουά Μπαστιάν, ο οποίος ορίστηκε να διαιτητεύσει τον καθοριστικό επαναληπτικό της προσεχούς Τετάρτης ανάμεσα στην Χάποελ Μπεερ Σεβά και τον Ολυμπιακό.

Ο ορισμός του συγκεκριμένου ρέφερι, μοιραία δημιουργεί …υποψίες για την ορθότητα της επιλογής του, ειδικά από τη στιγμή, όπου το εν λόγω ματς συγκεντρώνει υψηλό βαθμό κρισιμότητας.

Kι όλα αυτά τη στιγμή, όπου όλοι μας θυμόμαστε την ευνοϊκή μεταχείριση, που είχε τύχει η Χάποελ Μπεερ Σεβά στον πρώτο αγώνα που είχε δώσει κόντρα στην Σέριφ Τίρασπολ (σ.σ. είχε κερδίσει 3-2 με …απίστευτες εφευρέσεις) για τη φάση του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League…

Παράλληλα θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολο κατά πόσο ο εν λόγω ρέφερι δεν θα επηρεαστεί από την πύρινη έδρα και τις γενικότερες συνθήκες πίεσης, που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί της πρωταθλήτριας Ισραήλ, ο οποίοι έκαναν …sold out  μέσα σε λιγότερο από δύο ώρες…

Όλα τα παραπάνω φυσικά, δεν θα πρέπει να επηρεάσουν στο ελάχιστο τους παίκτες του Βίκτορ Σάντσεθ, οι οποίοι οφείλουν να παρουσιάσουν το καλό αγωνισιτκό τους εαυτό, ώστε να αποδράσουν από την …έρημο του Ισραήλ με λάφυρο την πρόκριση στα πλέι – οφ του Champions League.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button