ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΟΦΕΙΛΕΙ να κερδίζει αλλά και να σχεδιάζει το Μέλλον

Ο Τίτλος δεν είναι καθόλου υπερβολικός . Kαι αυτό γιατί ακόμα και σε μία χαμένη  χρονιά, η ομάδα ΟΦΕΙΛΕΙ πρώτα στον ίδιο της τον εαυτό και τον κόσμο της να προχωρήσει. Και θα το κάνει και παίζοντας  καλό ποδόσφαιρο και με νίκες, αλλά και κοιτάζοντας το μέλλον .

Ποιες ήταν οι παθογένειες της φετινής σεζόν; Αμυντικά λάθη,πολλές φορές παιδικά, και απουσία του εύκολου γκολ παρά τη δημιουργία πολλών φάσεων.

Για την άμυνα ήδη ακούγονται πολλά και διάφορα ονόματα. Ο Βούκοβιτς λογικά δεν θα συνεχίσει, είναι άγνωστο τι θα συμβεί με τον Σισέ ,ενώ ήδη έχει “κλειστεί” ο Μπα από την Αζαξιο.  Η περίπτωση του Μαυροπάνου δεν είναι καθόλου απίθανη, καθώς ο  παίκτης βλέπει ότι προς το παρών δεν έχει μέλλον στην Αρσεναλ και ο πιθανός δανεισμός του στον Ολυμπιακό είναι ίσως μία  εξαιρετική ευκαιρία  και για τον ίδιο αλλά και για την ομάδα.

Παράλληλα,  πολλοί παίκτες και του Ελληνικού Πρωταθλήματος είναι στο στόχαστρο και δεν είναι μόνο οι Γκαρσία και Ιωαννίδης. Το σκάουτινγκ του Ολυμπιακού δουλεύει, πέρα απο το κομμάτι του εξωτερικού και στην Ελλάδα, και όχι μόνο στην Σούπερλιγκα ,κοιτώντας παίκτες που θα μπορέσουν να προσφέρουν. Και είναι αλήθεια ότι θέλουν να ποντάρουν στο Ελληνικό στοιχείο που φτος έδειξε πράγματα.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button