ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οριστικά δεν κατεβαίνει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

 

Στην απόφαση να μην κατέβουν να αγωνιστούν κατά του Παναθηναϊκού προχώρησαν στον Ολυμπιακό μετά τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών από την ΚΕΔ

 

Αποφασισμένοι να το πάνε μέχρι τέλους και να μην αλλάξουν … εκατοστό από τον αρχικό τους σχεδιασμό, είναι άπαντες στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, όσον αφορά τις αποφάσεις στο  θέμα της διατησίας

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι δεν θα συμμετάσχει στον αγώνα της Κυριακής (17/03) κόντρα στον Παναθηναϊκό, έπειτα από τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών από την Κ.Ε.Δ. στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Οι Πειραιώτες είχαν ξεκαθαρίσει ότι θα αγωνιστούν μόνο με ξένους διαιτητές από εδώ και στο εξής κόντρα στον ΠΑΟ και έτσι αφού ορίστηκαν Έλληνες ρέφερι, εξέδωσαν ανακοίνωση ότι δεν θα κατέβουν την Κυριακή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Μετά από τη σημερινή συνεδρίαση της Κ.Ε.Δ. και τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών, η ομάδα του Ολυμπιακού δεν θα συμμετάσχει, κατά την 17.03.2019, στον προγραμματισμένο αγώνα καλαθοσφαίρισης με την Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α1 Ανδρών Ε.Σ.Α.Κ.Ε. 2018 – 2019.

Για τον λόγο αυτό, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός δεν θα προχωρήσει στην έκδοση εισιτηρίων».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button